Dm otvorio prodavnice u TC West Gate i Mepas Mall

0
241
Sa jednog od posljednjih otvorenja dm prodavnica

Kompanija dm danas je otvorila prodavnicu u Tržnom centru West Gate, kod Mostarskog raskršća (izlaz iz Sarajeva prema Mostaru) tako da prodajna mreža drogerijskog lidera u BiH sada broji 86 prodavnica, od kojih je 17 u Sarajevu.
U novoj prodavnici površine 374 m2 kupci mogu nabaviti brojne proizvode iz bogatog dm asortimana. Svi kupci, na dan otvorenja, na poklon su dobili ceker, a za kupovinu u iznosu od 30 KM i više na kasi ih je čekao mali znak pažnje, dok su za potrošenih 50 KM i više na poklon dobili dm kišobran.
Osim navedenih pogodnosti, u periodu od 9. do 11. februara, svi kupci ostvaruju popust od 15 posto na ukupnu kupovinu.

Urućena vrijedna donacija Institutu za razvoj mladih KULT

Početak rada prodavnice, kompanija dm je obilježila i donacijom u iznosu od 5.000 KM Institutu za razvoj mladih KULT koji još od 2002. godine postoji sa misijom da razvija i zagovara pravna i druga strateška rješenja te da gradi i jača kapacitete udruženja i vlasti u BiH, s ciljem uspješne i održive politike prema mladima.

Otvorena preuređena dm prodavnica u TC Mepas Mall

Danas je dm prodavnica u TC Mepas Mall u Mostaru dobila novi izgled. U preuređenom i osvježenom prodajnom prostoru mogu se pronaći proizvodi iz širokog dm asortimana.
Na dan otvorenja, dm je pripremio brojne pogodnosti te će svi kupci na poklon dobiti ceker, a za potrošenih 30 KM ili više mali znak pažnje. Kupcima čiji račun iznosi 70 KM ili više, dm će pokloniti kišobran. Osim navedenih pogodnosti, u periodu od 9. do 11. februara svi kupci ostvaruju popust od 15% na ukupnu kupovinu.

Uručena dm donacija Osnovnoj školi za djecu sa posebnim potrebama Mostar

Kompanija dm je i ovaj put dala svoj doprinos lokalnoj zajednici uručivši donaciju u vrijednosti od 5.000 KM Osnovnoj školi za djecu sa posebnim potrebama Mostar koja od 1975. godine školuje djecu s teškoćama u razvoju.
Radno vrijeme dm prodavnica u TC West Gate i Mepas Mall je od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, dok je nedjeljom i praznicima zatvorena.