Donosimo razloge zbog kojih su sklopivi telefoni savršen izbor za poslovne korisnike

Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 i Galaxy Z Fold4 pametnih telefona u promotivnom periodu do 16.10.2022. godine dobijate i vrijedan poklon

0
1237
Samsung Galaxy Z Flip4: Kada je uređaj preklopljen, na ekranu od 1,9" možete vidjeti sva obavještenja

U 2022. godini mobilnost na radnom mjestu je među prioritetima u poslovanju, a preduzeća svih vrsta i veličina uče kako raditi i biti uspješna u udaljenim i hibridnim radnim okruženjima. Ustvari, pojedine ankete pokazuju da se samo 25 posto uposlenika u svijetu vratilo u kancelarije na svih pet dana u sedmici.
Pandemija je pružila organizacijama priliku da resetuju svoju viziju radnog mjesta budućnosti. Zaposleni žele veću fleksibilnost, a poslodavci efikasnu saradnju i produktivnost. U kombinaciji s aplikacijama baziranim na oblaku, mobilni uređaji – i preciznije, sklopivi mobilni uređaji – čine uspješno hibridno radno mjesto dostupnijim pružanjem radnog prostora koji možete otvoriti i zatvoriti u pokretu samo brzim okretanjem ili preklapanjem.
Mobilna tehnologija je igrala ozbiljnu ulogu u našem radu više od jedne decenije i nema razloga da se uspori. Ali oni koji donose IT odluke u preduzećima i lideri malih i srednjih preduzeća moraju se zapitati: Kako da preduzmemo sljedeći korak u stvaranju najproduktivnije, najefikasnije mobilne radne snage do sada?

Mobilni pod mikroskopom

Ranije su kompanije mogle raditi zajedno s dovoljno dobrom tehnologijom da bi obavile posao. Ali kada se desila pandemija, potreba da se radnicima omogući veća mobilnost bila je ubrzana silom. Brzo smo morali zamijeniti pravu kancelariju onom kućnom, opremivši sebe i svoje timove odgovarajućom tehnologijom. Sve se to dogodilo naizgled preko noći, a potreba da svakodnevno primamo telefonske pozive, provjeravamo mail i obavljamo radne zadatke daleko od uobičajenih ureda, stavila je mogućnosti naših mobilnih uređaja pod mikroskop.

Mobilnost i fleksibilnost

Suština današnjih diskusija na radnom mjestu drastično je drugačija nego prije dvije i po godine. Naše rutine su se zauvijek promijenile. Rad sada znači primanje video poziva, uređivanje dokumenata, saradnju, komunikaciju i pristup svemu što nam je potrebno da bismo bili produktivni, gdje god da se nalazimo. I često, sve to moramo da radimo u isto vrijeme.
Ovakav multitasking zahtijeva uređaj koji je prenosiv, ali moćan, kompaktan bez kompromisa. Tu na scenu stupa Samsungov Galaxy Z Flip4. Kada je uređaj preklopljen, ekran sa obavještenjima od 1,9 inča omogućava vam da budete u toku sa informacijama koje su vam potrebne. Unutra, Z Flip4 nudi Multi-Active Windows tako da korisnici mogu raditi – ili se igrati – u dvije odvojene aplikacije odjednom. Ili podignite uređaj u Flex Mode za videokonferencije bez upotrebe ruku. To je opcija Odaberi svoj vlastiti uređaj (CYOD) koju zaposleni zapravo žele.

Samsung Galaxy Z Fold4 je tri u jedan uređaj: pametni telefon, tablet i računar

Konsolidacija uređaja za hibridno radno mjesto

Radnici su na prvom mjestu potrošači, tako da ono što počne da uzima maha u našim ličnim životima često postaje glavna stvar u poslovnom svijetu; naš posao i privatni život se prepliću.
Na hibridnom radnom mjestu, prebacivanje između različitih uređaja prekida protok i otežava produktivnost. Bilo kome je teško da se usredsredi kada se često prijavljuje i odjavljuje, preuzima dokumente i ne pokušava da mijenja uređaje. Kada biste mogli da konsolidujete svoje tri najčešće korištene platforme – pametni telefon, tablet i računar – u jedan uređaj, odmah biste poboljšali svoju efikasnost.
Samsung Galaxy Z Fold4 je taj uređaj. Preklopljen, to je pametni telefon. Otvoren u Flex modu ili ravan, proširuje se u tablet. Spojen na monitor ili ekran pomoću Samsung DeX-a, postaje PC. DeX vam omogućava da svoj mobilni uređaj pretvorite u desktop računar bežičnim povezivanjem na monitor. To je tvoja kancelarija, presavijena u džepu.
Galaxy Z Fold4 je također kompatibilan sa S Pen olovkom, omogućavajući vam da se krećete sa preciznošću dok obavljate svakodnevne zadatke. Galaxy Z Fold4 se zalaže za hands-free video konferencije, a zahvaljujući funkciji Multi-Active Window možete raditi u tri aplikacije istovremeno, što vam omogućava da napravite PowerPoint dok pravite bilješke o video pozivu, kao samo jedan primjer. Radni prostor od 7,6 inča daje vam više nego dovoljno pejzaža da svoj posao obavite gdje želite, kako želite.
Bilo da ste vlasnik malog biznisa, startup preduzetnik ili radnik koji je uvijek u pokretu, Galaxy Z Fold4 kombinuje snagu i brzinu na dlanu kako bi promijenio način na koji obavljate posao.Uz kupovinu Samsung Galaxy Z Flip4 5G ili Samsung Galaxy Z Fold4 5G izvršenu u promotivnom periodu od 12.09.2022. zaključno sa 16.10.2022. godine ostvarite pravo na poklon Samsung Galaxy Watch5 44 mm u grafitnoj boji ili Samsung Galaxy Watch5 40 mm u ružičasto-zlatnoj boji. Uz kupovinu telefona iz Galaxy S22 serije, tokom promotivnog perioda, ostvarujete pravo na poklon Galaxy Buds2 slušalice u grafitnoj boji.

Za više informacija o promociji i samom proizvodu posjetite: https://www.samsung.com/ba/offer/complement-your-world-2022/