Galaxy S10 imat će vlastiti novčanik za kriptovalute

0
1378
Sva podešavanja vezano uz digitalni novčanik obavljat će se unutar izbornika Biometrics and security

Samsung je najavio kako će novu, Galaxy S10 liniju mobitela predstaviti 20. februara, koji će se temeljiti na Androidu 9.0 Pie.
Zahvaljujući leakeru Gregory Blakeu otkriveno je kako će Samsung u softversku ponudu Galaxy S10 uključiti i vlastiti novčanik za kriptovalute – Samsung Blockchain KeyStore.
Samsung na početnom zaslonu napominje kako je riječ o sigurnom i prikladnom mjestu za digitalne valute. Iz priloženih fotografija vidljivo je kako će Samsung Blockchain KeyStore podržavati najmanje dvije poznate kriptovalute – bitcoin i ethereum, piše Bug.hr.
Također vidljivo je kako će korisnici koji se odluče koristi Samsungov novčanik biti u mogućnosti kako kreirati novi novčanik tako i koristi svoje postojeće digitalne novčanike. Sva podešavanja vezano uz digitalni novčanik obavljat će se unutar izbornika Biometrics and security, gdje je Samsung Blockchain KeyStore dobio vlastito mjesto unutar kojeg će biti moguće kreirati i uređivati privatne ključeve za osiguravanje digitalnog novčanika.