Galaxy Z Fold3 5G i Z Flip3 5G stigli na tržište BiH, poznata i cijena

Maloprodajna preporučena cijena Galaxy Z Fold3 5G telefona je od 3.599 KM, a Galaxy Z Flip3 5G se prodaje po cijeni od 1.999 KM

0
801
Nova generacija preklopnih telefona sa unaprijeđenim funkcijama: Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3

Od danas je na tržištu Bosne i Hercegovine u prodaji nova generacija preklopnih telefona sa unaprijeđenim funkcijama: Galaxy Z Fold3 5G i Galaxy Z Flip3 5G. Maloprodajna preporučena cijena Galaxy Z Fold3 5G telefona je od 3.599 KM, a Galaxy Z Flip3 5G se prodaje po cijeni od 1.999 KM.
Preklopni pametni telefoni Galaxy Z Fold3 i Galaxy Z Flip3 uključuju vrhunske inovacije i ključna poboljšanja koja pokazuju da će preklopni pametni telefoni uskoro postati dio naše svakodnevnice. Osim prepoznatljivog privlačnog dizajna, izdržljivosti i optimizovanog preklopnog iskustva, oba telefona korisnicima nude jedinstvene načine rada, gledanja i zabave.
Prvi put na nekom preklopnom pametnom telefonu, Galaxy Z Fold3 i Z Flip3 donose vodootpornost – IPX8 standard. Izrađeni su od novog Armor Aluminium materijala, najizdržljivijeg aluminijskog kućišta ikad na nekom Galaxy pametnom telefonu. Također, opremljeni su iCorning® Gorilla® Glass Victus™ zaštitnim staklom koji ih štiti od grebanja i padova. Dodatno, unutrašnji ekrani Galaxy Z Flip3 i Z Fold3 pametnih telefona obloženi su rastezljivom PET oblogom, što ih čini izdržljivijim za 80%.

Galaxy Z Fold3 – kućno kino i multitasking asistent

Korisnici Galaxy Z Fold3 mogu uživati u svom omiljenom sadržaju na 7,6-inčnom Infinity Flex Display ekranu. Ukupnom iskustvu dodatno doprinosi i dizajn kamere, skrivene ispod ekrana, koja ne ometa prikaz na ekranu. Svakako oduševljava i nevjerovatna brzina osvježavanja od 120 Hz, koja na prednjem i glavnom ekranu pruža izuzetno glatko iskustvo korištenja.U kombinaciji sa preklopnim ekranom, korisnici Galaxy Z Fold3 mogu da maksimalno iskoriste mogućnosti multitaskinga na ovom uređaju.
Korisnici mogu da jednostavno vode bilješke, organizuju videopozive i čitaju e-mailove, u isto vrijeme.Prvi put u Galaxy Z seriji pametnih telefona, S Pen je kompatibilan uz Galaxy Z Fold3 i pruža savršene opcije za produktivnost i kreativnost.

Galaxy Z Flip3 – najveća preglednost u džepnom izdanju

Kompaktni, preklopni Galaxy Z Flip3 oduševljava jer sa svoja 4,2 inča može da stane u bukvalno svaki džep. Čak i kada je preklopljen s njim možete fotografisati, slušati muziku ili čitati poruke na vanjskom 1,9-inčnom ekranu na kojem se prikazuju i sve notifikacije s društvenih mreža, kao i broj koraka i druge korisne informacije.
Kad ga rasklopite, na 6,7-inčnom Dynamic AMOLED ekranu s Full HD rezolucijom možete uživati u omiljenim filmovima, serijama ili videima na društvenim mrežama. Ako u međuvremenu morate da odgovorite na poruku, samo podijelite ekran i prepustite se multitaskingu.
Najnovije funkcije kamere na modelu Galaxy Z Flip3 omogućavaju korisnicima da snime nevjerovatni portret, selfie ili video bez korištenja ruku, uz Flex Mode način rada.Također, ovaj pametni telefon može da se integriše sa opcijama koje pružaju novi pametni satovi Galaxy Watch4 ili Galaxy Watch4 Classic.

Što je novo u svijetu nosivih uređaja

Najnovije Samsung Galaxy Buds2 slušalice, koje su ujedno najlakše i najmanje dosad, osvajaju svojim zaobljenim dizajnom. Opremljene su dinamičkim dvosmjernim zvučnicima, koji pružaju oštar i jasan osjećaj visokih i bas nota, dok funkcija uklanjanja pozadinskog šuma Active Noise Cancellation smanjuje buku iz okoline. Slušalice Galaxy Buds2 će biti dostupne po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299 KM.
Novi pametni satovi Galaxy Watch4 i Galaxy Watch4 Classic imaju elegantnu liniju dizajna, sa tanjim kućištima od prethodnih generacija, zbog čega će se savršeno uklopiti sa svakom modnom kombinacijom. Dobra vijest za sve trendsetere je da će uz kupljene Galaxy Watch4 satove do 10. septembra dobiti i dva dodatna trendy kaiša u bijeloj i boji senfa.
Pametni Galaxy Watch4 satovi će u prodaji biti dostupni po preporučenoj maloprodajnoj cijeni: model Galaxy Watch 4 Classic 46 mm je u ponudio od 799 KM, Galaxy Watch 4 Classic 42 mm je dostupan po cijeni od 719 KM, Galaxy Watch 4 44 mm je 599 KM, dok je Galaxy Watch 4 40 mm dostupan po cijeni od 529 KM.