Glovo pokrenuo Prime – pretplatu s neograničenim besplatnim isporukama

U prvoj fazi ova usluga pretplate će biti dostupna samo korisnicima Glovo aplikacije u Sarajevu

0
290

Aplikacija Glovo pokreće Glovo Prime, uslugu koja korisnicima nudi neograničene besplatne dostave iz stotina restorana, supermarketa i prodavnica u Sarajevu, na osnovu mjesečne pretplate od 7,99 KM.
Pretplate na Glovo Prime moguće je izvršiti isključivo putem mobilne aplikacije, u odjeljku ‘Moj račun’ ili sa ekrana za završetak narudžbe. Prime korisnici mogu koristiti besplatnu dostavu za narudžbine od partnera (restorani, supermarketi, prodavnice), osim za rubriku ‘Kurirske usluge’.
Minimalni iznos narudžbe za uživanje Prime pogodnosti u kategoriji restorana je 11 KM, a u kategoriji supermarketa 20 KM. U prvoj fazi ova usluga pretplate će biti dostupna samo korisnicima Glovo aplikacije u Sarajevu.
”Drago mi je što mogu najaviti pokretanje Glovo Prime pretplate u Bosni i Hercegovini, korak dalje u našem cilju pružanja najboljeg korisničkog iskustva na tržištu. Glovo Prime je prva takva pretplata na bosanskohercegovačkom tržištu, a naš cilj je kako bismo povećali pristupačnost i udobnost za naše kupce, kao i podstakli usvajanje opcija digitalnog plaćanja. Za samo 7,99 KM mjesečno, korisnici aplikacije Glovo moći će koristiti neograničen broj besplatnih isporuka”, rekao je Stefano Anselmi, generalni direktor Glova BiH.
Glovo Prime pretplate su mjesečne i počinju od trenutka uplate za predmetni mjesec do istog dana sljedećeg mjeseca. Glovo Prime radi na automatskom obnavljanju i može se otkazati do dva radna dana prije sljedećeg datuma obnove.