Grand kafa ponovo nagrađuje svoje vjerne potrošače

0
555
'Vidim ti siguran dobitak' uz Grand kafu

Na zahtjev vjernih kupaca, Grand kafa ponovo sprema ‘Siguran dobitak’ i kao i prethodnih godina, nastavlja nagrađivati lojalnost svojih vjernih potrošača. Nova, već tradicionalna nagradna igra ‘Vidim ti siguran dobitak’ počinje 17.05. i traje do 31.07.2021. ili do isteka zaliha.
I ovog puta je po svojoj suštini Program lojalnosti, jer nema nagradnog izvlačenja, već sve potrošače koji sakupe dovoljan broj bodova sa pakovanja Grand kafe čekaju sigurne nagrade – vrijedno Metalac posuđe.
U naredna dva i po mjeseca koliko će trajati nagradna igra, dok uživate u svojoj omiljenoj kafi, imate priliku da kodove, koji se nalaze u unutrasnjosti novih redizajniranih pakovanja Grand kafe od 500g (Grand Strong, Grand Gold ili Grand Aroma), unesete na web stranici www.grandkafa.ba. Svakih 500 grama kafe donosi 5 bodova, i imate sasvim dovoljno vremena da do kraja jula sakupite bodove barem za jednu nagradu i obogatite vašu kuhinju.
Pozitivne reakcije kupaca su odlučile, da i ovog puta nagrade budu u vidu ekstra kvalitetnog ‘Metalac’ posuđa, potrebnog svakom domaćinstvu. Odabrani artikli su posebnog modernog i atraktivnog dizajna, koji će se lako uklopiti u svaku kuhinju, a biće vam dostavljeni na kućnu adresu.
Za sakupljenih 30 bodova dobijate malu šerpu sa ručkom, idealnu za spremanje obroka u manjim domaćinstvima. Za 40 bodova dobijate tepsiju izrađenu od emajla vrhunskog kvaliteta,u kojoj će pita po vašem provjerenom receptu, uvijek uspjeti. Za sakupljenih 50 bodova, nagrada je velika šerpa sa poklopcem, savršena za pripremu tradicionalnih jela Bosanske kuhinje.