HELL ENERGY predstavio novi osvježavajući HELL Active

0
3138
HELL Active energetsko piće ima 60 posto manje šećera

Mađarska kompanija za proizvodnju energetskih napitaka HELL ENERGY predstavila je novi proizvod koji će se savršeno uklopiti u aktivan životni stil koji je sve popularniji kako u našoj zemlji, tako i u regiji.
Nakon što je 2017. godine predstavila novo energetsko piće HELL Strong Focus, prvo energetsko piće sa dodatnom HELL funkcijom, mađarska kompanija sada je predstavila novi proizvod – HELL Active.

Vrijeme je da se pokreneš! je slogan za HELL ENERGY inovativni proizvod – HELL Active

‘Vrijeme je da se pokreneš!’…je slogan koji smo smislili za HELL ENERGY inovativni proizvod, HELL Active. Ono što čini ovaj energetski napitak posebnim je to što sadrži BCAA (amino kiseline razgranatog lanca) iL-karnitin. Na kraju, ono što HELL Active čini savršenim pićem za ljubitelje zdravog načina života je 60% manje šećera (u poređenju sa uobičajenih 10,9g/100 ml) uz već uobičajene vitamine B u sastavu. Kvalitet proizvoda i sadržaj kofeina je ono po čemu nas naši kupci prepoznaju, a sada smo dodali još sastojaka. Kompanija želi da kampanjom promocije novog napitka sa ukusom citrusa ohrabri sve da počnu da vode više računa o sebi, da budu spremni, aktivni i vježbaju što je više moguće, navode iz kompanije HELL ENERGY.
_______
HELL ENERGY je jedan od najbrže rastućih FMCG brendova sa distribucijom u Evropi i Aziji. U 2018. godini, HELL ENERGY je dogovorio globalnu reklamnu kampanju sa holivudskom zvijezdom Bruce Willisom.