HT Eronet će na NetWork 9 predstaviti Firewall as a Service

0
1344
Robert Crnjac i Omar Krivošija na pres-konferenciji

Povodom NetWork 9 konferencije koja će se održati u Neumu od 27. do 29. marta, a čiji je HT Eronet telekomunikacijski sponzor, na prodajnom mjestu Eroneta u Mepas Mall-u održana je pres-konferencija na kojoj su se prisutnima obratili Omar Krivošija, direktor Microsoft BiH i Robert Crnjac, direktor Sektora za prodaju HT Eroneta.
HT Eronet je još prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u ‘Digitalnu kompaniju za digitalno doba’, te će se svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti.
“Tom prigodom, predstavit ćemo uslugu Firewall as a Service, koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja“, kazao je Crnjac.
Direktor Microsoft BiH Omar Krivošija rekao je da upravo digitalna transformacija jedna od tema Business Day-a na NetWork 9 konferenciji na kojoj će HT Eronet biti u mogućnosti predstaviti kako su proširili portfelj svojih usluga.
HT Eronet je inače surađivao sa Microsoftom BiH i na projektu na kojeg su posebno ponosni. Zajedničkom saradnjom HT Eroneta, Sveučilišta u Mostaru i Microsofta, opremljena je računalna učionica na Fakultetu zdravstvenih studija u kojoj je, između ostaloga, smješten i Microsoft Skills Centar. Opremanjem ovoga laboratorija, u okviru Sveučilišta, studentima je omogućeno stjecanje novih i poboljšanje postojećih IT znanja.
U sklopu ovog projekta dio studentske zajednice imat će priliku biti sudionikom ovogodišnje, devete po redu NetWork konferencije i na taj način dodatno proširiti i obogatiti svoj nivo kompetencija.