HT Eronet: Office 365 licence E1 potpuno besplatno šest mjeseci

0
1159
Ukupni prihodi, ali rashodi JP HT Mostar u prvih šest mjeseci 2023. godine porasli 5 posto

Kako bi se uz pomoć digitalne tehnologije što više prilagodili aktualnoj situaciji uzrokovanoj pandemijom Covid-19, HT Eronet je ponudio uslugu Office 365 licence E1 potpuno besplatno tokom šest mjeseci korištenja.
“Usluge Office 365, a između ostalih aplikacija osobito Microsoft Teams, je nešto što smo i sami, unutar naše kompanije, morali u kratkom roku posložiti i provesti u praksu kod većeg dijela uposlenika, jer smo se i mi, poput svih ostalih, našli u ovoj izvanrednoj situaciji. Izuzetno olakšava rad od kuće ili s bilo kojeg mjesta na kojem se nalazite. Web Office aplikacije možete koristiti na laptopu, tabletu ili smartphoneu, i to potpuno besplatno šest mjeseci. Na taj način smo željeli izaći u susret našim korisnicima i poslovnim partnerima, olakšati poslovanje u ovom izazovom trenutku, uz doista sve preporuke, iz perspektive praktičnog korisnika“, rekao je Tomislav Ruk, član Uprave i Izvršni direktor za marketing i prodaju HT Eroneta.
Office 365 uslugu čine desktop verzije Office programa koje možete koristiti lokalno na računaru na kojem ste ih instalirali ili putem interneta koristeći smartphone, tablet ili računar.
Uz Word, Excel, PowerPoint i Outlook, Office 365 nudi i uslugu e-maila Exchange Online, zajedničko dijeljenje i rad na dokumentima uz SharePoint Online, web-konferencije putem Skypea for Business, te OneDrive for Business online prostor za pohranu dokumenata i podataka.
Svi dokumenti koje kreirate u tim programima bit će vam na raspolaganju u svakom trenutku na bilo kojem uređaju (do pet uređaja), uz automatsko ažuriranje.
Uz besplatnu 365 Office licencu, sa svojim timom se svakodnevno možete povezati i putem aplikacije Microsoft Teams. Podijelite ekran s jednim ili više sudionika, dijelite dokumente za vrijeme sastanka i razgovarajte u realnom vremenu, kao da ste u istoj prostoriji.
“Dok se situacija ne promijeni i stabilizira, ovo je najbolji način kako osigurati da posao ne trpi i da iz svega ovoga izađemo sa što manje osobnih i financijskih gubitaka“, dodao je Ruk.