Huawei i m:tel predstavili nove Huawei telefone iz P 20 serije

0
1233
Novi pametni telefoni Huawei P20 i P20 Pro premijerno predstavljeni u u Banjaluci

Kompanije m:tel i Huawei jučer s u Banjaluci premijerno predstavile najnovije modele pametnih telefona – Huawei P20 i P20 Pro.
Zhang Zhe, regionalni direktor terminalnog odjeljenja Srbija Rep kancelarije, tom prilikom kazao je da Huawei konstantno donosi inovacije u svijet mobilne industrije i poručio da su modelima P20 serije, nova era mobilne fotografije i revolucija mašte tek započele.
Huawei P20 Pro je prvi telefon na svijetu sa trostrukom kamerom, koja otvara potpuno nove horizonte u svijetu mobilne fotografije. Zadnja, trostruka kamera sačinjena je od tri sočiva koju čine 40 megapiksela (RGB), plus 20 megapiksela (Monohromska), kao i 8 megapiksela (Telefoto) koja između ostalog podržava autofokusiranje.
Na modelu Huawei P20, kao nastavak uspješne saradnje sa kompanijom Leica, nalazi se potpuno nova dualna kamera, koju čine kamere sa sočivima od 12 megapiksela u boji i monohromatskim sočivom od 20 megapiksela.
Zahvaljujući moćnoj vještačkoj inteligenciji, kamere P20 i P20 Pro telefona prepoznaju i prilagođavaju podešavanja za savršenu fotografiju.
Oba modela posjeduju prednju kameru od 24 megapiskela sa opcijama uljepšavanja i 3D osvjetljenja, koja pravi nevjerovatne selfie fotografije.
Huawei P20 i P20 Pro pretvaraju svaki savršen momenat u vječnost, uz pomoć ‘super slow motion’ moda, koji je u stanju da u svakom trenutku uhvati detalje koje je nemoguće vidjeti golim okom.
Kako su Huawei P20 i P20 Pro inspirisani svjetlošću, krase ih nevjerovatne nove boje, koje su telefon pretvorile u pravo umjetničko djelo.

Huawei P20 i P20 Pro moći će se osim u Black i Midnight Blue nabaviti i u Twilight i Pink Gold boji

“Kao što se kompanija Huawei uvijek trudi da na tržište donese revolucionarne modele svojih uređaja, tako se i kompanija m:tel trudi da uz najbolje pakete, ponudi i vrhunske uređaje“, navela je Jelena Maksimović, portparol kompanije m:tel.
Huawei P20 i P20 Pro modeli dostupni su m:tel korisnicima u m:tel prodajnim mjestima širom BiH, kao i na sajtu kompanije na adresi www.mtel.ba po simboličnoj cijeni već od 1 KM uz XXL Pretplata tarife. Ove tarife izdvajaju se i po odličnim bonusima, neograničenim razgovorima, porukama i mobilnom internetu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here