Zlatan Ibrahimović se pridružuje kompaniji Visa za 2018 FIFA World Cup Russia

0
2217
Zlatan Ibrahimović partner kompaniji Visa za 2018 FIFA World Cup Russia

Kompanija Visa Inc. najavila je da će profesionalni fudbaler Zlatan Ibrahimović biti novo lice njene globalne marketinške kampanje za 2018 FIFA World Cup Russia™. Kao zvanični platni sistem FIFA-e, Visa će u saradnji sa Zlatanom ovog ljeta omogućiti fanovima da ne propuste ni trenutak akcije.
“Ja sam veoma ponosan što ću raditi sa globalnim liderom u industriji platnih sistema. Uvijek se trudim da budem najbolji u fudbalu, a partnerstvo sa kompanijom Visa potvrđuje ono što želim da budem a to je – da budem najbolji”, izjavio je Zlatan Ibrahimović, vrhunski sportista i novo lice Visa FIFA World Cup™ kampanje.
Kao jedan od najtrofejnijih fudbalera u svijetu, Zlatan je osvojio 33 trofeja u svojoj karijeri igrajući za 9 timova u Engleskoj, Francuskoj, Italiji, Holandiji, Španiji, Švedskoj i Sjedinjenim Američkim Državama. Zlatana smatraju jednim od najboljih napadača među fudbalerima njegove generacije.
Ibrahimović nije poznat samo po svojoj vještini u sportu, već i po svom karakteru i popularnosti širom svijeta. Rođen u Švedskoj, po ocu porijeklom iz Bosne i Hercegovine, a po majci iz Hrvatske, ova fudbalska legenda, ambasador Ujedinjenih Nacija i preduzetnik, govori pet jezika i predstavlja oličenje globalnog Visa brenda.
”Oduvijek smo bili svjesni Zlatanovih impresivnih uspjeha na terenu, svjetske popularnosti i svestrane ličnosti. Mi u Visa-i s nestrpljenjem iščekujemo da kroz saradnju sa Zlatanom predstavimo FIFA World Cup™ kampanju i inovacije u proizvodima, povežemo se sa fanovima širom svijeta, i još jednom pokažemo da je Visa – Svuda gdje želite da budete”, izjavila je Lynne Biggar, direktorka marketinga i komunikacija, Visa Inc.
Saradnja kompanije Visa i Zlatana počinje sljedećeg mjeseca.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here