Infobip otvora ured u Tuzli i zapošljava 25 stručnjaka

0
1225
Silvio Kutić, CEO Infobipa

Jedan od lidera IT industrije u Bosni i Hercegovini ove godine proslavlja devet godina poslovanja te, nakon Sarajeva, otvara ured u Tuzli početkom februara ove godine. Uz više od 100 mladih inžinjera i stručnjaka trenutno uposlenih u BiH i u novom tuzlanskom uredu traži se 25 stručnjaka.
Infobip želi postati centar izvrsnosti inžinjerstva koji će okupljati najbolje softverske inžinjere na stvaranju inovativnih komunikacijskih rješenja.
“Naši developeri i inžinjeri imaju prilike stvarati inovativna messaging rješenja zajedno s našim klijentima u koje se ubrajaju brendovi kao što su Uber, Viber, WhatsApp i tako mogu ostaviti svoj trag u svijetu globalnih komunikacija te imaju priliku aktivno sudjelovati u kreiranju budućnosti“, kaže Silvio Kutić, CEO Infobipa.
Otvorenje ureda u Tuzli donosi nove prilike za one koji žele biti dio ove uspješne poslovne priče i graditi svoju karijeru u kompaniji koja razvija najnaprednija globalna komunikacijska rješenja. Ovaj ured trenutno ima otvorene sljedeće pozicije: software inžinjer, prodajni inžinjer i menadžer prodaje.