Intesa Sanpaolo Banka svečano otvorila poslovnicu Otoka u Sarajevu

0
1997
Svečano otvorenje poslovnice Intesa Sanpaolo Banke na Otoci u Sarajevu

Intesa Sanpaolo Banka BiH sinoć je svečano obilježila početak rada Poslovnice Otoka na novoj adresi u Ulici Bulevar MešeSelimovića 2C u Sarajevu. Osim promjene lokacije ova poslovnica se izdvaja i po svom unutrašnjem uređenju i funkcionalnosti, koji su u skladu sa najnovijim standardima Grupe Intesa Sanpaolo.
Ovim projektom se uvodi novi servisni model u poslovima sa stanovništvom sa dobrodošlicom na ulazu, uslugama ličnog savjetnika i dostupnim i drugim nebankarskim sadržajima. Sve to treba da omogući da se klijenti osjećaju što prijatnije, a za to vrijeme dostupna im je i besplatna Wi-Fi usluga.
Tim povodom gostima su se obratili Alessio Cioni, predsjednik Nadzornog odbora Intesa Sanpaolo Banke BiH i Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.
“Izuzetno nam je zadovoljstvo da vam možemo predstaviti moderniji i individualniji pristup u poslovanju sa stanovništvom Intesa Sanpaolo Banke BiH. Novi koncept donosi drugačije i kvalitetnije iskustvo u realizovanju zahtjeva naših klijenata, kao i jednu mnogo prijatniju atmosferu u prostoru u kojem se pružaju bankarske usluge. Planiramo da u toku ove godine nastavimo sa opremanjem i drugih naših poslovnica prema standardima Grupe Intesa Sanpaolo”, istakao je Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.
Radno vrijeme poslovnice je 8 – 17 sati, a subotom od 8 – 13 sati. U sklopu poslovnice nalaze se i dva bankomata dostupna 24 sata dnevno.
Intesa Sanpaolo Banka je u skladu sa novim standardima osim poslovnice Otoke opremila i poslovnicu u Posušju, a u planu je modernizacija mreže i u drugim gradovima u BiH.
Svečanosti su prisustvovali klijenti, poslovni partneri, predstavnici lokalne zajednice i mediji.