Još 7 dana za rane prijave na NetWork 10 konferenciju

0
500
Neum će na NetWork konferenciji okupiti najuticajnije bh. i regionalne IT stručnjake (Foto: Arhiv)

Ističe vrijeme za rane prijave za deseto izdanje NetWork konferencije koja će se održati u Grand Hotelu Neum, u periodu od 25. do 27. marta 2020. godine.
Svi koji žele biti dio najveće poslovno-tehnološke konferencije u Bosni i Hercegovini, trebaju da se registruju do 31. januara i da iskoriste najniže cijene kotizacija (Early Bird ulaznica) koje iznose 350 KM (+PDV).
Samo dan kasnije iznos kotizacije se uvećava. Za prijave u periodu od 1. februara do 19. marta 2020. (regularna ulaznica) cijena kotizacije iznosi 450 KM (+PDV). Od 20. marta pa do same NetWork konferencije (kasne ulaznice) za učešće na konferenciji morat ćete izdvojiti 550 KM (+PDV).
Dakle, posjetite https://www.networkkonferencija.ba i obezbijedite sebi mjesto na ovom događaju po najpovoljnijim cijenama. Ove cijene ne važe za studente (koji nisu u radnom odnosu). Oni će se na NetWork moći registrovati po posebnoj cijeni kotizacije, koja iznosi 50 KM (+PDV) i važi od početka do kraja perioda za prijave.
Zauzvrat, svi učesnici imat će priliku učiti od najboljih aktera IT industrije o aktuelnim temama koje uključuju: AI, DevOps, IoT, Business Disruption, Digital Transformation Modern Workplace, Business Applications, Cloud Infrastructure, Open Source, Security & Compliance, Advanced Analytics i još mnogo toga.
Kao i prethodnih godina, NetWork će biti održan u Grand Hotelu Neum. U periodu od 25. do 27. marta 2020. godine svi njegovi konferencijski kapaciteti će danju biti u znaku NetWorka, učenja, razmjene iskustava o poslovnim rješenjima i kontakata. A noći su rezervisane za zabavu, jer nakon brojnih predavanja i mentalnih aktivnosti svima je potrebno opuštanje uz dobru muziku i društvo.