Jubilarnih 20 godina Coloseum Cluba

0
366
Preko 1,5 miliona gostiju posjetilo je Coloseum Club u Sarajevu od otvaranja do danas

Coloseum Club obilježava punih 20 godina postojanja. Proslava jubileja je već počela u augustu i trajat će do oktobra nagrađivanjem posjetilaca sa preko 40.000 KM, a krunisat će se sa rođendanskom zabavom u oktobru, koja će biti upotpunjena odličnim zabavnim programom, kulinarskim specijalitetima i vinima.
Pažljivo gradeći imidž, Coloseum Club je stekao status kultnog mjesta za izlazak svih generacija, nudeći zagarantovanu zabavu i vrhunski kvalitet usluge. Ugostivši preko 2.000 različitih izvođača, postaje jedno od najomiljenijih koncertnih mjesta u Sarajevu. U prilog tome govori podatak da je preko 1,5 miliona gostiju posjetilo Coloseum Club od otvaranja do danas.
Pored koncertnih zabava, umjetničkih i modnih nastupa, te promocija renomiranih domaćih i svjetskih firmi, Coloseum Club je bio dio humanitarnih akcija, nesebično pomažući socijalno-ugrožene kategorije, kroz donacije udruženjima i javnim ustanovama.
“Kada smo počinjali prije 20 godina utemeljili smo vrijednosti koje njegujemo i danas. Naša misija je da svojim posjetiocima uvijek pružamo više i bolje, a entuzijazam sa kojim smo počeli je s godinama samo rastao. Stoga smo sretni što ove godine proslavljamo jubilarni 20. rođendan. Za tu priliku pripremamo brojna iznenađenja, kako bismo se zahvalili našim vjernim posjetiocima”, izjavio je Massimo Leban, direktor Coloseum Cluba.