Kako novi telefoni iz Galaxy S23 serije mogu olakšati vaše poslovanje?

Galaxy S23 Ultra će vam omogućiti da snimite fenomenalan video sa najnaprednijim Samsung Galaxy sistemom kamera, prilagođenim skoro svim uslovima osvjetljenja i dizajniranim za snimanje nevjerovatnih detalja

0
1431
Od 17. februara Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ i Galaxy S23 su dostupni kod mobilnih operatera i prodavača

Živimo u vremenu u kojem nikad nije bilo lakše obaviti bilo koju vrstu posla sa bilo kojeg mjesta na kojem se nalazimo, a sve to zahvaljujući modernoj tehnologiji. Mnogo je različitih uređaja koji nam danas olakšavaju i privatne, ali i one poslovne obaveze, te nam je sada mnogo jednostavnije i biti u kontaktu sa klijentima ili poslovnim partnerima, ali i obavljati zadatke koje trebamo.
Tako je, uz pametne telefone, moguće sa bilo kojeg mjesta održati sastanak online, odgovoriti na mail, dogovoriti neku poslovnu saradnju i još mnogo toga. Stoga, kada biramo telefon za sebe uvijek gledamo da nam on može pružiti sve ono što nam je potrebno, kako bismo bili u mogućnosti da obavljamo što više aktivnosti sa svog uređaja. Kako tehnologija napreduje, tako je i svaki novi telefon koji se pojavi na tržištu sve bolji i bolji.

Ovjekovječite potpisivanje važnog ugovora

Pravi pokazatelj je nova Galaxy S23 serija telefona, u koju je Samsung ugradio sve ono najbolje što ima – performanse, kameru, ekran, bateriju, softver…
Ova serija nudi mogućnost izbora – Galaxy S23, S23+ i S23 Ultra. Galaxy S23 Ultra je za one koji vole malo veći ekran i olovku kojom mogu bilježiti sve važne stavke koje trebaju obaviti. S Pen, koju svi već poznaju sa prethodnih serija, nudi mnoštvo opcija za produktivnost u poslu, pisanje bilješki, hobije i još mnogo toga.

Galaxy S23 serija dolazi u četiri nijanse: fantomska crna, krem, zelena i boja lavande

Kamera je često veoma bitna stavka kod nekog telefona. Zbog toga je bitno da je ona besprijekorna, bilo da snimate videosadržaj ili fotografiju. Galaxy S23 Ultra će vam omogućiti da snimite fenomenalan video sa najnaprednijim Samsung Galaxy sistemom kamera, prilagođenim skoro svim uslovima osvjetljenja i dizajniranim za snimanje nevjerovatnih detalja. Poboljšane mogućnosti noćnog snimanja transformišu način na koji Galaxy S serija optimizuje snimanje fotografija i videozapisa u širokom spektru uslova okoline.
Tako se Galaxy S23 Ultra može pohvaliti novim prilagodljivim senzorom piksela od 200 MP koji snima važne trenutke ili detalje sa nevjerovatnom preciznošću. Koristi spajanje piksela za podršku više nivoa obrade visoke rezolucije istovremeno, pa će vam biti mnogo lakše da pročitate neki dokument koji vam neko uslika i pošalje kao fotografiju, a isto tako i da šaljete mnogo kvalitetnije i jasnije fotografije sa sastanaka. Također, bit ćete sigurni da će fotografije ili videi sa potpisivanja nekog važnog ugovora biti zabilježeni na najbolji način i u najboljoj rezoluciji.

Sigurnost dokumenata je na prvom mjestu

Tehnologija koja prevazilazi očekivanja uvijek u svima izazove i probudi strast ka otkrivanju novih mogućnosti i tjera ih da pomjeraju granice u svojim dosadašnjim iskustvima. Čak i ako ‘pretjerate’ u korištenju svog mobilnog telefona, oduži se neki online sastanak, razgovor potraje duže od planiranog ili jednostavno imate mnošto dokumenata koje trebate iščitati, ne treba da brinete o tome da li će i kako vaš telefon reagovati i hoće li se pregrijati. Naime, Samsung Galaxy rashladna parna komora je sada veća i na svakom modelu Galaxy S23 serije osigurava da maratonske aktivnosti i korištenje telefona budu ugodni.

Galaxy S23 Ultra može se pohvaliti novim prilagodljivim senzorom piksela od 200 MP

Ukoliko na svom pametnom telefonu držite neke povjerljive dokumente i ne biste željeli da oni dođu do nekoga drugog, nema potreba da brinete o tome jer su sigurnost i privatnost osnova serije Galaxy S23. Svaki pametni telefon dolazi sa kompletnom Samsung Knox zaštitom, koja je dobila više državnih i industrijskih certifikata od svih drugih mobilnih uređaja, platformi ili rješenja na tržištu. Tabla za sigurnost i privatnost na Samsung Galaxy uređajima omogućava korisnicima punu vidljivost toga ko ima pristup njihovim podacima i kako se oni koriste. Brzo i lako se može vidjeti da li su lični podaci izloženi riziku sa pristupom jednostavnim savjetima za promjenu podešavanja radi sigurnijeg iskustva. Korisnici također mogu da odluče koje tačno aplikacije i programi imaju pristup njihovim podacima i kako mogu da se koriste.
Za dodatni nivo sigurnosti, Knox Vault, koji je prvi put uveden na seriji Galaxy S21, štiti informacije na seriji Galaxy S23 tako što ih izoluje od ostatka uređaja, uključujući OS, radi dodatne zaštite.
Od 17. februara 2023, Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ i Galaxy S23 su dostupni kod mobilnih operatera i prodavača. Galaxy S23 serija dolazi u četiri nijanse inspirisane prirodom: fantomska crna, krem, zelena i boja lavande.

Više informacija na sljedećem linku: https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s23-ultra/ i https://www.samsung.com/ba/smartphones/galaxy-s23/.