Konzum otvorio novu prodavnicu u Doboju

0
810
Konzum će u novim trgovinama u Zenici i Istočnom Sarajevu zaposliti 20 radnika

Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Doboju na adresi Ćuprijska 14. U novootvorenoj prodavnici u Doboju zaposleno je 7 novih zaposlenika. Prodavnica se prostire na više od 150 m2 i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.
Otvorenju prodavnice prisustvovao je veliki broj kupaca, a najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki stoti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Pripremljena je i velika roštiljada uz pivo i sokove, a potom osvježenje uz sladoled, slatke poslastice i tortu. Najmlađi kupci uživali su u zabavi sa razigranim maskotama.
“U Konzumu smo u proteklom periodu intenzivno radili na pripremama za širenje naše mreže prodavnica, koje smo započeli nedavnim otvaranjem nove prodavnice u centralnom dijelu Sarajeva. Današnje otvorenje prodajnog objekta u Doboju je nastavak niza otvorenja koja će uslijediti u narednom periodu“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.
Konzum u cijeloj mreži sada broji više od 160 prodavnica u Bosni i Hercegovini. U okviru planiranog širenja maloprodajne mreže, Konzum ćedo kraja juna otvoriti još pet novih prodajnih objekata na području istočne Bosne, dok će jedan novi prodajni objekat većeg formata biti otvoren u Hercegovini.