Kopaonik biznis forum održaće se od 3. do 6. marta

0
515
Aleksandar Vlahović, predsjednik Saveza ekonomista Srbije

Predstojeći 26. Kopaonik biznis forum održaće se od 3. do 6. marta 2019. godine u Kongresnom centru hotela Grand na Kopaoniku.
Tokom četiri dana trajanja Foruma biće održano 27 panela, šest specijalnih događaja i tri plenarne sesije, a za ovogodišnji Forum vlada veliko interesovanje i do sada je prijavljeno preko 1.300 učesnika.
“Tokom četiri dana Foruma nastojaćemo da pružimo odgovore na nekoliko pitanja, a ključno će biti kako postići robusni rast u narednom periodu i obezbijediti bržu konvergenciju sa prosječnim standardom Evropske unije. Ove godine imaćemo veliki broj učesnika iz regiona, pored makedonskih privrednika, učestvovaće i delegacije iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske, a želja je da ostvarimo cilj da Forum i dalje bude najvažniji regionalni događaj u godini”, kaže Aleksandar Vlahović, predsjednik Saveza ekonomista Srbije i predsjednik Programskog odbora KBF-a.
Specijalni gost 26. Kopaonik biznis foruma biće Garry Jacobs, predsjednik Svjetske akademije nauke i umjetnosti, koji će prvog dana Foruma održati specijalno predavanje. Centralna tema Foruma biće ‘Srbija deset godina poslije velike recesije: snažan rast kao imperativ’.
Specijani gost drugog dana Kopaonik biznis foruma biće Christian Danielsson, generalni direktor za proširenje pri Evropskoj komisiji.
Kopaonik biznis forum koji Savez ekonomista Srbije organizuje u partnerstvu sa kompanijom Mastercard predstavlja istinski praznik za ekonomiste, sajam ideja, kao i svojevrsni godišnji reality check za kreatore ekonomskih politika, mesto na kome se sumiraju rezultati ekonomske politike naše zemlje između dva događaja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here