Ladies In by Jana održan u Banjoj Luci

0
943
Ladies In događaj okupio je poduzetnice i poslovne žene iz svijeta biznisa, mode, kulture, sporta...

U Lanaco centru u Banjoj Luci sinoć je uspješno realiziran još jedan tematski ‘Ladies In by Jana’ događaj, koji je okupio na jednom mjestu poduzetnice i poslovne žene iz svijeta biznisa, mode, kulture, sporta, ali i svih drugih sfera života.
Tema večeri bila je ‘Značaj žene u privatnoj i profesionalnoj sferi života’, uz podršku Vienna osiguranje VIG, koji su ujedno bili i sponzori dobrodošlice.
Direktorica Vienna osiguranja VIG, Sabina Mujanović otvorila je druženje i pozdravila gošće, ali i istakla važnost podrške ženama.
“Jedinstveni i po tome što 80 posto rukovodećeg kadra u Vienna osiguranju VIG čine žene, odlučili smo i na ovaj način dati svoj doprinos u dodatnom afirmiranju žene kao oslonca u svim sferama društva i života uopšte”, kala je Sabina Mujanović.
Početak druženja obilježio je i tradicionalni koktel u kojem dame iz Ladies In zajednice najviše uživaju, jer u tom dijelu networkinga upoznaju jedna drugu, razmjenjuju kontakte, sklapaju poslovna i privatna prijateljstva, i sudjeluju u zabavnim i nagradnim aktivnostima sponzora događaja.
Specijalni gost Ladies In događaja bio je Smiljan Mori, motivacijski govornik, poduzetnik, coach i autor brojnih bestsellera, koji se bavio temom ‘Značaj žene u privatnoj i profesionalnoj sferi života’, i na svoj jedinstven i motivirajući način približio gošćama, koje su sa mnogo osmijeha i pozitivne energije pozdravile njegovo gostovanje i uživale do kraja večeri.