Lakše i efikasnije pranje i sušenje veša uz najnaprednije Samsung pametne mašine

0
450
Samsung 8800 Smart Dial mašina za pranje i sušenje veša nedavno je predstavljena na sajmu CES

Ako ste u potrazi za mašinom za pranje i sušenje veša koja štedi vrijeme prilikom pranja, pritom pružajući blistavo čistu i suhu odjeću, uz pomoć unaprijed definisanih programa i pametnih opcija, ne morate tražiti dalje od najnovije serije Samsung 8800 Smart Dial mašina za pranje i sušenje veša.
Ova serija kombinovanih uređaja nedavno je predstavljena na međunarodnom sajmu tehnologije CES 2021, gdje su iz kompanije Samsung poručili kako će mašine 8800 Smart Dial svim korisnicima učiniti sušenje i pranje odjeće lakšim i jednostavnijim.
Samsung 8800 Series Smart Dial mašine dolaze sa novim mogućnostima na bazi vještačke inteligencije, kao i sa digitalnom komandnom pločom koja svakodnevno pranje čini inteligentnijim i efikasnijim. Nova komandna ploča pruža Smart Dial opciju koja pamti preferirane programe i opcije pranja, za brzo uključivanje bez mukotrpnih podešavanja. Dalje, korisnici mogu i posebno da prilagode već dostupne programe pranja, uz pomoć impresivnog korisničkoginterfacea, na primjer za odjeću kojoj je potrebna posebna pažnja.
Zahvaljujući pametnim opcijama, ove mašine lako prilagođavaju svoj program pranja i sušenja svakom životnom stilu. Samsung 8800 Series Smart Dial uređaji samostalno izdvajaju potrebnu količinu praška, a opcije pranja se automatski podešavaju tokom samog ciklusa. Također, uređaj može sopstvenim senzorima da odredi kada je odjeća potpuno suha. U slučajevima kada odjeća treba brzo da bude čista i spremna za nošenje, svakako će vas oduševiti Super Speed opcija pranja i sušenja, sa kojom je cijeli ciklus gotov za samo sat vremena.
Samsung 8800 Series Smart Dial mašine za pranje i sušenje veša predstavljaju savršen tehnološki par za svako domaćinstvo, nakon jednostavne instalacije u prostoru koji odaberete. Sve je moguće povezati pomoću samo jednog kabla, jer je na komandnoj ploči mašine za pranje veša moguće istovremeno kontrolisati i mašinu za sušenje.

(Izvor: PR Samsung)