Laško objavljuje najveći izazov između tri muzičke legende s Balkana

0
4623
Muzičke legende Halid Bešlić, Željko Joksimović i Neno Belan

Možete li zamisliti da tri muzičke legende s Balkana uđu u bar u Sloveniji? Pa, to zapravo nije nikakva šala. Naime, počeo je Laško izazov – najveći izazov ovog ljeta koji obećava uzbudljivu borbu tri velike, balkanske, muzičke legende Halida Bešlića, Nene Belana i Željka Joksimovića, za posljednju bocu Laškog – legendarnog piva iz Slovenije. Za bocu će se boriti na jedini način na koji umiju – pjevanjem.
A ko će osvojiti Laško sa svojim pjevanjem? Vi također možete odlučiti o pobjedniku tako što ćete pljeskati za svog favorita!
Posjetite lasko-challenge.com i odaberite vašu omiljenu muzičku legend. Uz malo sreće, možete osvojiti i vrijednu nagradu – pun frižider Laškog. Za svoga favorite možete pljeskati svaki dan kako bi ste povećali njegove šanse za pobjedu.
Veliko finale laško izazova održat će se u Sloveniji pod okriljem festival Laško pivo i cvijeće kada će biti proglašen pobjednik.
Željko, Halid i Neno okupili su se oko legendarnog slovenskog piva, a ukoliko vas zanima kako je to izgledalo pogledajte ovdje kratki video sa snimanja o najvećem izazovu ovog ljeta.
Ukoliko ste odlučili za koga ćete pljeskati učinite to klikom na link lasko-challenge.com.