Mastercard na SFF pripremio brojna iznenađenja za svoje korisnike

0
824
Sedam godina partnerstva Sarajevo Film Festivala i kompanije Mastercard

Mastercard je po sedmi put partner i ekskluzivni sponzor Sarajevo Film Festivalakao najprestižnijefilmske manifestacije u Bosni i Hercegovini, ali i regionu. Ovaj praznik filma počinje 13. avgusta uz prisustvo mnoštva filmskih stvaralaca, glumačkih zvijezda i ljubitelja filma, a kako sedma umjetnost povezuje ljude sa njihovim strastima i iskustvima moći ćemo svjedočiti sve do 20. avgusta.
Tih osam dana Sarajevo postaje regionalni centar kinematografije, a za tu priliku Mastercard je spremio sjajna iznenađenja za svoje korisnike kartica kako bi im uživanje u Festivalu učinili zaista neprocjenjivim.
Kako bismo proslavili sedmu godišnjicu prijateljstva, ove godine sve posjetitelje ovog jedinstvenog događaja koji slavi film, očekuje glamurozno iskustvo tokom trajanja Festivala u specijalnom Beauty Corner-u na festivalskom trgu. Naime, ukoliko posjetitelji svoje ulaznice plate beskontakno Mastercard karticama ili mobilnim novčanicima, na poklon dobijaju filmsko šminkanje i frizuru, te slikanje u Festivalskom paviljonui dodatno, ukoliko korisnik to želi, izradu filmskog postera kao sjećanje na to neprocjenjivo iskustvo. Sve što je potrebno jeste da nakon kupovine karata, korisnici dogovore termin šminkanja i u ugovorenom terminu dođu u naš kutak ljepote. Pored toga, u Mastercard Corner-u će biti i foto prsten za gif fotografije, prostor za odmor i osvježenje.
Dodatno, oni Mastercard korisnici koji se odluče iskoristiti prednosti modernih digitalnih tehnologija, te svoje ulaznice plate beskontaktno mobilnim novčanikom*, za svako plaćanje dobijaju dvije ulaznice na poklon.
Mastercard ove godine ide korak dalje, te je uz izuzetnu čast pokrovitelj specijalne nagrade za promicanje rodne ravnopravnosti koja će pripasti jednoj od rediteljica debitantica na Festivalu koja se ove godine dodeljuje po prvi put, a također pokrećemo i razgovor na panelu What Women Want: Quotes and Reality (Šta žene žele – stope uključenosti i realnost) o tome kako gledati svijet iz druge perspektive i poticati rodnu ravnopravnost. Panel će biti moguće pratiti online putem internacionalne platforme CineLink Talks koja okuplja profesionalnce iz svijeta filma.
__________
*Mobilni novčanici su u ponudi: UniCredit Banka Mostar, UniCredit Banka Banja Luka, Raiffeisen Banke, NLB Banke Sarajevo i NLB Banka Banja Luka.
www.mastercard.ba