Mercedes-Benz STARline u novom salonu i sa novim servisnim centrom

0
756
Novi, moderno opremljeni salon Mercedes-Benz vozila otvoren je u Blažuju

Mercedes-Benz STARline, ovlašteni Mercedes-Benz partner u Bosni i Hercegovini, od februara ove godine otvorio je svoja vrata na još jednoj adresi kako bi bio još dostupniji svim klijentima i pružio im ugodnije iskustvo poslovanja sa jednim od najvrednijih svjetskih brendova.
Usluge prodaje i servisiranja putničkih Mercedes-Benz vozila sada se obavljaju u novom, moderno opremljenom salonu na adresi Osik br. 4 u Blažuju, općina Ilidža.
Novi, reprezentativniji salon na brzoj cesti Ilidža-Blažuj donosi niz unapređenja, a iz STARlinea podsjećaju da su upravo oni prva kompanija u regionu koja je implementirala MAR2020 standarde grupacije Daimler AG.
U budućnosti će STARline raditi na dvije lokacije – trenutnoj lokaciji u Vogošći (Muje Šejte br. 7), gdje će se prodaja i servis bazirati na komercijalni program koji uključuje kamionski, autobusni program i program lakih dostavnih vozila, te na novoj lokaciji u Blažuju (Osik br. 4), gdje će fokus biti na putničkim vozilima. Ceremonija svečanog otvorenja novog salona planirana je na proljeće.
“Naš cilj je zadovoljstvo naših klijenata kroz pružanje usluge kakvu i zaslužuju jer koriste premium brend. Novi prodajno-servisni centar će našim klijentima obezbijediti nešto novo, nešto što zaista i jeste Mercedes-Benz”, izjavio je Adis Kepeš, direktor kompanije STARline, dodajući da će povećani servisni kapaciteti i brža usluga u segmentu održavanja i popravki vozila doprinijeti još većem zadovoljstvu klijenata.
Aldina Hadžić, izvršna direktorica kompanije STARline, ističe da će klijente u novim prostorijama dočekati i prošireni prodajni tim, te sasvim novi sistem pristupa klijentima.