Miralem Pjanić ambasador Raiffeisen brenda

0
880
Potpisan trogodišnji ugovor između Raiffeisen banke i bh. nogometnog reprezantativca Miralema Pjanića

Raiffeisen banka potpisala je danas u Sarajevu trogodišnji ugovor o sponzorstvu s bh. nogometnim reprezentativcem Miralemom Pjanićem.
“Iznimno nam je zadovoljstvo što smo danas ozvaničili početak jedne, siguran sam, plodonosne saradnje. Budući ambasador našeg brenda predstavlja sve one vrijednosti za koje se i Raiffeisen zalaže, stoga je odabir Miralema Pjanića bio sasvim logičan za nas. Svoju svjetski uspješnu karijeru gradio je korak po korak na osnovu svog truda, rada, zalaganja i talenta te iza sebe ima inspirativni put i kulturne vrijednosti koje se poklapaju s principima kojima se rukovodimo u našem poslovanju“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini.
Miralem Pjanić je ovom prilikom izrazio zadovoljstvo zbog uspostavljanja saradnje s jednim od vodećih brendova u zemlji.
“Čast mi je sarađivati s kompanijom koja u mnogim segmentima postavlja standarde i daje pozitivan primjer drugima. Ne samo da ostvaruje odlične finansijske rezultate i time daje značajan doprinos bh. ekonomiji, već i podržava brojne projekte čiji su korisnici mladi, djeca i osobe s posebnim potrebama te sam ponosan što ću u naredne tri godine biti ambasador Raiffeisen brenda“, kazao je Pjanić.
Ugovor o sponzorstvu je danas u prostorijama banke potpisan na period od tri godine, a Pjanić će biti zaštitno lice Raiffeisen brenda na teritoriji Bosne i Hercegovine.
“Miralem Pjanić je naš prvi brend ambasador kada govorimo o Raiffeisen grupi u Bosni i Hercegovini. Ključni faktori prilikom donošenja odluke bile su između ostalog i osobine poput profesionalnosti, dosljednosti i filantropije koje su samo neke od zajedničkih vrijednosti koje dijelimo s našim bh. reprezentativcem. Ova saradnja s Miralemom Pjanićem će svakako doprinijeti još većoj vidljivosti Raiffeisen brenda, a istovremeno će i dodatno približiti naše proizvode i usluge klijentima na lakši, prirodniji i intuitivniji način“, rekla je Belma Hadžiomerović, direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija i upravljanja održivošću u Raiffeisen banci.
Potpisnice ovog ugovora pored Raiffeisen banke su i Raiffeisen Assistance i Raiffeisen Invest.