Promocija mBanking usluge u poslovnicama Sparkasse Bank

0
950
Iz Sparkasse Bank poručuju: Ne moraš biti haker da ne koristiš šalter! #e-Petak

Kako bi svojim klijentima približila sve prednosti mobilnog bankarstva, svakog petka, u periodu od 10 do 15 sati, od 07. juna do 26. jula, Sparkasse Bank dd BiH organizuje klijentima obuku o korištenju usluge u svojim poslovnicama u devet gradova širom BiH: Sarajevo, Zenica, Goražde, Mostar, Tuzla, Bihać, Banja Luka, Visoko i Bijeljina.
“U doba korištenja interneta, kao i stalnog nedostatka vremena, Sparkasse Bank organizira promocije, čiji je cilj da predstavimo klijentima sve prednosti mobilnog bankarstva. Korištenjem m-banking, klijenti ne samo da ne moraju ići u banku kako bi izvršili plaćanja, nego im se i troškovi, u poređenju sa šalterskim poslovanjem, smanjuju do 85%. Za prve korake upoznavanja sa svijetom mobilnog bankarstva, u svim poslovnicama gdje se održavaju prezentacije osigurali smo osoblje koje će na praktičan način upućivati zainteresirane o prednostima, načinu korištenja ove usluge, a očekuju ih i pokloni iznenađenja“, izjavila je Aleksandra Knežević, direktorica segmenta razvoja i upravljanja proizvodima i procesima Sparkasse Bank dd BiH.
m-Banking Sparkasse Bank je prilagođen za korištenje svim generacijama, od studenata do korisnika u zlatnoj dobi. Korisnici imaju opciju prijema i plaćanja računa putem funkcije Plati račun-e ili plaćanja računa putem fotografije računa, uz jedinstvenu funkcionalnost na tržištu – Slikaj&Plati. Pregled nad svojim finansijama kao i pristup arhivi plaćenih naloga moguć je u svakom momentu.
Sparkasse Bank BiH aplikacija se može preuzeti sa Google Play i AppStore i Apple iOS verziju 6.0, Android verziju 5.0, Windows Phone 8.0 ili noviju verzije navedenih operativnih sistema.