Sparkasse Bank: Povoljnija kupovina za početak školske godine

0
382
10% popusta na www.ekupi.ba pri kupovini Mastercard® kreditnim karticama Sparkasse Bank

U susret novoj školskoj godini, Sparkasse Bank je u saradnji sa najvećom prodajnom platformom u BiH www.ekupi.ba pripremila akciju popusta kao podršku roditeljima u opremanju njihovih školaraca.
Novom akcijom u periodu od 22. do 29. augusta pri kupovini na http://www.ekupi.ba platformi korisnici Sparkasse Mastercard® kreditnih kartica Shop&Fun i Revolving ostvaruju dodatnih 10% popusta na cjelokupan asortiman ekupi.ba, a i do 80% na posebno odabran asortiman poznatih brandova u izdvojenim kategorijama korisnim za školske obaveze ( laptopi, računari, tableti, električni romobili, audio oprema i još mnoge druge ).
Ova ponuda vrijedi za prvih 300 kupaca ili do isteka sredstava predviđenih za pokrivanje popusta u ovoj akciji.
Osim popusta pri kupovini na ekupi.ba platformi, Sparkasse kartice iz Mastercard® programa, pružaju klijentima maksimalno sigurno internet plaćanje uz 3D Secured Standard, ali i mogućnost da manje opterete svoj mjesečni kućni budžet uz kupovinu na rate ili odgodu plaćanja.
Tako Shop&Fun kartica nudi mogućnost otplate potrošenog iznosa i do 36 rata (do 12 rata bez kamata), a Revolving kartica otplatu u procentu do 4% mjesečno od ukupno potrošenog iznosa.