Miro Sesar dobitnik priznanja Menadžer 2018.

0
1335
Miro Sesar (Renault-Dacia) izabran je za najboljeg menadžera godine u kategoriji - vozila

U 19. po redu izboru za ‘Automobil godine u Bosni i Hercegovini’, u organizaciji Auto Media Grupe, vrijedno priznanje za najboljeg menadžera godine u kategoriji – vozila, ove godine pripalo je Miri Sesaru, koji je bio nominovan ispred brandova Renault i Dacia.
Priznanje za najboljeg menadžera godine je izuzetno laskava titula, koju je 30-godišnji Sesar dostojanstveno i ponosno primio, osvojivši najviše glasova članova žirija.
“Prije svega bih se želio zahvaliti svojim kolegama, koji svojim svakodnevnim radom doprinose ostvarenju našeg osnovnog cilja, a to je ispunjenje svih očekivanja naših cijenjenih kupaca. Ova nagrada mi stvarno mnogo znači i biće mi podstrek da budem jači i bolji u budućnosti”, izjavio je Sesar.
Miro Sesar je voditelj flotne prodaje za Renault i Dacia vozila u kompaniji Guma M, čija prodaja lani je zabilježila porast od 14, odnosno 28 posto. Istovremeno, u 13 godina, koliko postoji Izbor za najboljeg menadžera godine u okviru Auto Media Grupe, Renault je, kao jedan od ključnih proizvođača automobila na bh. tržištu, iznjedrio tri dobitnika ovog priznanja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here