Miro Sesar dobitnik priznanja Menadžer 2018.

0
1650
Miro Sesar (Renault-Dacia) izabran je za najboljeg menadžera godine u kategoriji - vozila

U 19. po redu izboru za ‘Automobil godine u Bosni i Hercegovini’, u organizaciji Auto Media Grupe, vrijedno priznanje za najboljeg menadžera godine u kategoriji – vozila, ove godine pripalo je Miri Sesaru, koji je bio nominovan ispred brandova Renault i Dacia.
Priznanje za najboljeg menadžera godine je izuzetno laskava titula, koju je 30-godišnji Sesar dostojanstveno i ponosno primio, osvojivši najviše glasova članova žirija.
“Prije svega bih se želio zahvaliti svojim kolegama, koji svojim svakodnevnim radom doprinose ostvarenju našeg osnovnog cilja, a to je ispunjenje svih očekivanja naših cijenjenih kupaca. Ova nagrada mi stvarno mnogo znači i biće mi podstrek da budem jači i bolji u budućnosti”, izjavio je Sesar.
Miro Sesar je voditelj flotne prodaje za Renault i Dacia vozila u kompaniji Guma M, čija prodaja lani je zabilježila porast od 14, odnosno 28 posto. Istovremeno, u 13 godina, koliko postoji Izbor za najboljeg menadžera godine u okviru Auto Media Grupe, Renault je, kao jedan od ključnih proizvođača automobila na bh. tržištu, iznjedrio tri dobitnika ovog priznanja.