Mobilno bankarstvo za neovisno poslovanje s bankom

0
252
Raiffeisen aplikacija za slobodnije, jednostavnije i jeftinije bankarstvo

Poslovati s bankom a pri tome biti neovisan i mobilan. Zvuči nemoguće? Ipak nije tako! Aktivno korištenje aplikacije Raiffeisen Mobilno Bankarstvo (RMB) klijentima omogućava jednostavno poslovanje s Bankom te pruža osjećaj slobode na način da svoje transakcije mogu vršiti u vremenu koje svakom pojedincu najbolje odgovara.
Banka je na ovaj način klijentima dostupna u svakom trenutku te uz personalizovanu ponudu usluga klijenti ‘u svojim rukama’ imaju kontrolu i upravljanje vlastitim finansijama.
Pored toga što obavljanje transakcija čini jednostavnijim, uz RMB plaćanja su i jeftinija. Uzevši u obzir situaciju na tržištu, kao izuzetno povoljne izdvajaju se naknade za transakcije od 0,30 KM na račun pravnog lica u okviru Banke, odnosno 0,60 KM za prenos sredstava na drugu Banku.
Klikom na dugme brzih plaćanja, klijenti mogu odabrati opciju ‘Plati kontaktu’ koja omogućava prijem i slanje novca kontaktima iz imenika telefona u svega par jednostavnih koraka. Ukoliko je i osoba kojoj se vrši uplata klijent Banke, tada se transakcija realizuje BEZ NAKNADE.
Za one koji su zabrinuti za sigurnost korištenja ove aplikacije naglašavamo da Raiffeisen Mobilno Bankarstvo koristi najsavremenije tehnologije zaštite i sigurnosti. Pristup RMB-u uz zaštitu biometrijom ili jedinstvenim PIN-om garantuje sigurnost i privatnost finansijskih transakcija.
Više detalja o Raiffeisen Mobilnom Bankarstvu, kao i brojnim funkcionalnostima ove aplikacije dostupno je na: https://raiffeisenbank.ba/stanovnistvo/raiffeisen-net-servisi/mobilno-bankarstvo-stanovnistvo. Također, na ovom linku dostupna je i forma za online apliciranje za sve one koji svoj zahtjev za ovu uslugu žele brzo i jednostavno podnijeti online.