Moj webshop, online prodajno mjesto BH Telecoma

0
581
Korisnici mogu vidjeti ponudu više od 300 uređaja, usluga i servisa

Novitet iz BH Telecoma, Moj webshop, je online prodajno mjesto BH Telecoma koji je od januara 2021. godine dostupan svim korisnicima u BiH i širom svijeta.
Na mojwebshop.bhtelecom.ba je korisnicima omogućeno da, iz udobnosti svoga doma, pregledaju ponudu od preko 300 uređaja, usluga i servisa, uz posebno pripremljene ponude za online kupovinu. Također je omogućeno ugovaranje Extra i ostalih pretplatničkih paketa, Ultra i kombinovanih paketa, te pretplatničkih paketa fiksne, internet i Moja TV usluge te usluge Moj izbor.
Takođe, može se realizovati i kupovina različitih vrsta dokupa kao što su Instant internet, Buy&Surf, Turist, Travel, Moja TV dodatnih usluga, kao i izvršiti aktivacija e – računa, Bonus plus program lojalnosti, promjena paket usluga, produženje ugovora i ostalih usluga iz ponude BH Telecoma.
Već u prvih mjesec dana Moj webshop BH Telecom je zabilježio sjajne rezultate i veliki uspjeh sa više od 10.000 registrovanih korisnika i 1.000.000 pregleda aktivnih korisnika iz cijele BiH i svijeta.