Nagradna igra Mercatora: Izvučeni dobitnici 10 vikend boravaka na Vlašiću

0
503
Mercator: Izvlačenje dobitnika nagradne igre u okviru projekta 'Moji brendovi naše vrijednosti'

U Mercator centru Ložionička i Mercator centru Borik danas su izvučeni dobitnici posljednje nagradne igre u 2021. pod nazivom Mercator i Moji brendovi te nagrađuju! Radujmo se zajedno! Izvučeno je ukupno 10 dobitnika vrijedne nagrade vikend boravak za dvije osobe na Vlašiću.
Već treću godinu zaredom realizujemo projekat ‘Moji brendovi naše vrijednosti’ i jako smo ponosni na ovaj posljednji val The best of Moji brendovi u 2021. godini, koji smo uspješno implementirali u saradnji sa našim partnerom SuperKarticom, kao i sa domaćim i regionalnim brendovima. Cilj nam je da naši kupci uvijek osjete benefit lojalnosti prema našem brendu, i kada su oni sretni i zadovoljni, znamo da nam je cilj ispunjen. Hvala našim partnerima u projektu, te kupcima na podršci i prilici dazajedno pružamo nove vrijednosti na bh. tržištu“, izjavio je Haris Omeragić, izvršni director za Trading Mercator BH.
Ova Merkatorova nagradna igra trajala je od 15.12.2021. do 15.01.2022. Pravo na učešće su imali svi kupci koji su u proteklih mjesec dana u Mercatoru izvršili kupovinu u iznosu od najmanje 30 KM i više, i koji su prilikom te kupovine kupili najmanje jedan artikal koji je na polici obilježen oznakom ‘Moji brendovi’ koristeći PikaKarticu.