Nagradna igra Sberbank BH: Želite li u Štokholm za Novu godinu

Provlačenjem bilo koje Sberbank BH Mastercard kartice u period od 01.11. do 01.12. učestvujete u nagradnoj igri

0
1343
Vedran Peršić: Sberbank BH organizuje nagradnu igru u saradnji sa Mastercardom i Turkish Airlinesom

‘Štokholm te zove’, naziv je nagradne igre koju organizuje Sberbank BH u saradnji sa Mastercardom i Turkish Airlinesom. Provlačenjem bilo koje Sberbank BH Mastercard kartice u period od 01.11. do 01.12. učestvujete u nagradnoj igri.
“U znak zahvalnosti, našim klijentima želimo ponuditi neobično iskustvo. S tim u vezi spojili smo vrhunski ugođaj leta biznis klasom, i dočeka Nove godine u veličanstvenom Štokholmu sa Vikinzima. Ponosni smo na naše partnere Mastercard i Turkish Airlines koji su nam se priključili u ovoj kampanji, te im se i na ovaj način zahvaljujemo“, izjavio je Vedran Peršić, direktor marketinga i komunikacija Sberbank BH.
Pravo na nagradu ostvaruje korisnik Sberbank BH Debit Mastercard kartice, kao i Debit Mastercard Gold, Mastercard Standard, Mastercard Gold kreditne kartice, te Sberbank platne Pika Kartice sa prebivalištem u BiH pod uslovom da za vrijeme trajanja nagradne igre obavi najmanje jednu kupovinu sa nekom od pobrojanih kartica na bilo kom prodajnom mjestu u svijetu, koje prihvata Mastercard karticu u iznosu većem ili jednakom od 50,00 KM. Nakon svake učinjene transakcije korisnik Mastercard kartica ostvaruje pravo na ulazak u jedinstvenu bazu podataka na osnovu koje će se vršiti kompjutersko izvlačenje dobitnika.
Pored glavne nagrade, dvije avionske karte biznis klasom za relaciju Sarajevo – Istanbul – Štokholm – Istanbul – Sarajevo i tri noćenja u hotelu sa 5 zvjezdica u Štokholmu za Novu godinu, Sberbank BH će nagraditi još deset sretnih dobitnika sa deset kompaktnih ruksaka, po jedan za svakog, koje mogu koristiti na svim budućim putovanjima.
Više informacija o nagradnoj igri ‘Štokholm te zove’ možete saznati u poslovnicama Sberbank BH kao i na web stranici: www.sberbank.ba