Najbolja bh. plivačica Amina Kajtaz i Oaza nastavljaju saradnju

0
3183
Najbolja bh. plivačica Amina Kajtaz i voda Oaza produžili sponzorski ugovor

Najbolja bosanskohercegovačka plivačica Amina Kajtaz i voda Oaza produžili su sponzorski ugovor, čime je nastavljena saradnja naše reprezentativke i ovog domaćeg brenda ‘iz srca Bosne’.
“Ušli smo u treću godinu saradnje sa Aminom Kajtaz. Naša najuspješnija reprezentativka je zaslužila podršku i nadamo se da će ovaj sponzorski ugovor omogućiti Amini da uz još kvalitetnije pripreme ostvari planirane rezultate. Amina Kajtaz i naša ‘voda koja osvaja’ odlično funkcioniraju zajedno, zato se veselimo nastavku saradnje”, izjavio je Armin Hrvić, director kompanije Oaza d.o.o. iz Tešnja.
Uz produženje ugovora za iduću godinu, Amina je postala zaštitno lice i funkcionalnih voda, kao i domaćeg čaja, dva nova Oazina prozivoda.
“Kako se bavim plivanjem, promoviranje vode je za mene bio idealan izbor. Zaista sam sretna da mi kao mala država imamo tako, prije svega, kvalitetne proizvode. Još više cijenim to što se Oaza nastavila razvijati i što smo pored vode koja je glavni proizvod, dobili i nove ariktle, tj. čajeve i funkcionalne vode, a koji doprinose jačanju našeg imunog sistema”, izjavila je Kajtaz.