NetWork 9: Susreti IT stručnjaka od kojih profitiraju krajnji korisnici

0
1171
HT Eronet je telekomunikacijski sponzor NetWork 9 konferencije

HT Eronet je i ove godine telekomunikacijski sponzor NetWork 9 konferencije, koja će se održati u Neumu od 27.03. do 29.03.2019. godine, pod sloganom ‘Connecting the Dots’, a upravo taj slogan se odlično uklapa i Eronetovu ideju nastupa na konferenciji, kako je rekao Član Uprave i izvršni direktor za nepokretnu mrežu HT Eroneta, Tomislav Ruk.
“HT Eronet je telekomunikacijski sponzor NetWorka od samog početka održavanja konferencije. Osim prezentacije naše aktualne ponude, konferencija je idealna prilika da se kolege susretnu s drugim kolegama iz branše, uspostave kontakte, razmijene vrijedna iskustva i ostvare partnerske odnose. To je jako važno, povezati sve točke, pronaći nova rješenja u interesu krajnjih korisnika. To je najveća vrijednost NetWork-a”, dodao je Ruk.
HT Eronet, koji je prošle godine krenuo sa snažnijim profiliranjem u ‘Digitalnu kompaniju za digitalno doba’, svojom prezentacijom na ovogodišnjoj NetWork konferenciji će se fokusirati na područje Internet (cyber) sigurnosti i predstaviti uslugu Firewall as a Service, koja poslovnim korisnicima osigurava potpunu kontrolu upravljanja svojim sigurnosnim odrednicama za različite lokacije i vrste uređaja.