NLB Banka otvorila novu poslovnicu u Sarajevu

0
446
Neto aktiva NLB Banke Sarajevo na kraju juna 2021. porasla je za 1,6%, na 1,28 milijardi KM

Nova poslovnica NLB Banke otvorena je jučer u sarajevskoj općini sa najvećim brojem stanovnika u ulici Bulevar Meše Selimovića 2B.
Ova savremeno uređena poslovnica NLB Banke u naselju Otoka je namijenjena za obavljanje svih bankarskih usluga na jednom mjestu, koja će klijentima omogućiti jednostavnije, efikasnije i brže poslovanje.
Novootvorena poslovnica je izgrađena prema modernom konceptu i savremenom uređenju za jednostavniju komunikaciju gdje će klijenti moći obavljati svoje svakodnevne finansijske transakcije ali se i detaljno upoznati sa ponudom Banke. Zaposlenici Banke će biti klijentima na raspolaganju svakim radnim danom od 8 do 16 sati.
“Izuzetno mi je drago što smo proširili našu poslovnu mrežu na području Sarajeva, otvaranjem nove poslovnice koja je u potpunosti opremljena po NLB korporativnim standardima. Ovom prilikom pozivamo sve građane sa područja Općine Novi Grad da se u prijatnom ambijentu novootvorene poslovnice na Otoci upoznaju sa našim ljubaznim kolegama. Dobro došli ste u NLB Banku“, izjavila je Lidija Žigić, predsjednica Uprave NLB Banke.
U sklopu nove poslovnice klijentima je 24 sata na dan dostupan i bankomat za beskontaktno podizanje gotovine bez naknade.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here