Nova akcijska ponuda stambenih kredita u Sparkasse Bank

Poklon bon od 500 KM za kupovinu kućanskih aparata uz novi stambeni kredit Sparkasse banke

0
667
U akcijskoj ponudi Sparkasse banka je 'stambeni kredit koji daje više'

Sparkasse banka je dodatno obogatila svoju ponudu novom akcijom stambenih kredita koja klijentima omogućava rješavanje stambenog pitanja uz povoljne uvjete, ali i vrijedan poklon. Prvih 20 klijenata koji apliciraju i realiziraju kredit iz akcijske ponude dobijaju poklon bon od 500 KM za kupovinu kućanskih aparata po izboru.
Pod motom ‘Stambeni kredit koji daje više’ iz Sparkasse banke predstavljaju novu akcijsku ponudu stambenih kredita za lakšu i jednostavniju kupovinu stambenog prostora. Pored izuzetno povoljne kamatne stope već od NKS 1,89% (EKS 2,06%), realizacija ovog kredita je bez troškova obrade, a rokovi otplate i do 30 godina.
Svjesni činjenice da kupovina doma predstavlja jednu od najvećih finansijskih investicija u životu svakog pojedinca, Sparkasse banka je pripremila i poklon bonu iznosu od 500 KM za prvih 20 klijenata koji apliciraju za akcijski kredit i steknu uslove za njegovu realizaciju. Poklon bon namijenjen je za kupovinu kućanskih aparata, kako bi novim vlasnicima nekretnine barem malo rasteretili budžet i uljepšali prve dane u novom životnom prostoru.
Više informacija o novoj akciji, kao i o troškovima koji se mogu očekivati pri realizaciji kredita, mogu se dobiti na službenoj stranici, direktno u poslovnicama ili putem Info linije Sparkasse Bank 033 280 300.