Nova Galaxy Note10 serija predstavljena u Sarajevu

0
901
Samsung predstavio novu seriju Galaxy Note10 i Note10+ u Sarajevu

Manje od dvije sedmice nakon svjetske premijere u Njujorku, kompanija Samsung predstavila je Galaxy Note10 i Note10+ seriju pametnih telefona domaćoj javnosti u Sarajevu.
Galaxy Note10 i Note10+ sadrže najnapredniji spoj hardvera i softvera među današnjim pametnim telefonima, donoseći najveći i najkvalitetniji Dynamic AMOLED ekran sa HDR10+ certifikatom i dinamičkim preslikavanjem tonova, koji čini da fotografije i video materijali budu svjetliji nego na prethodnim Note uređajima i da sadrže nevjerovatan, širok spektar boja.
Kamera novih Galaxy Note10 uređaja korisnicima pruža priliku da snimaju video profesionalnog kvaliteta, bez potrebe da sa sobom nose bilo kakvu dodatnu opremu. Video editor omogućava montiranje snimaka uz pomoć S Pen olovke, tako da umjesto da stalno klikaju kako bi pregledali i editovali snimak, korisnici mogu precizno da odaberu tačan trenutak koji žele da isjeku.
Galaxy Note10 integriše vezu sa Windows-om direktno u Quick Panel aplikaciji. Jednim klikom, korisnici mogu da se povežu sa njihovim Windows 10 računarom.
Galaxy Note10 biće dostupan u aura sjajnoj, aura pink i aura crnoj boji dok će Galaxy Note10+ biti dostupan u aura sjajnoj, aura bijeloj i aura crnoj boji od 23. avgusta.
Maloprodajne cijene za Galaxy Note10 su 1.899 KM, za Galaxy Note10+ (256 GB) 2.199 KM, a Galaxy Note 10+ (512 GB) 2.399 KM.