Nova nagradna igra BH Telecoma ‘Zaigraj uz Sony’

0
1281
BH Telecom s ovlaštenim distributerom Sony Xperia mobilnih telefona pokrenuli nagradnu igru

Kompanija BH Telecom, zajedno sa ovlaštenim distributerom Sony Xperia mobilnih telefona, od danas zvanično započinju svoju prednovogodišnju nagradnu igru ‘Zaigraj uz Sony’, koja će se realizirati na tržištu Federacije BiH, sa izuzetno vrijednim nagradama.
Nagradni fond čine Sony televizori, Sony mobilni uređaji, te glavne nagrade: fantastično putovanje za dvije osobe na željenu destinaciju uz džeparac i automobil Mazda CX-3, kao najvrijednija nagrada.
U nagradnoj igri ‘Zaigraj uz Sony’ automatski učestvuju sva punoljetna fizička lica, koja kupe bilo koji od mobilnih telefona Sony Xperia u BH Telecomu u periodu 1.11.-31.12.2018. godine. Nagradna igra ima dva ciklusa. U prvom će biti dodijeljena po dva televizora i dva mobilna uređaja, dok će u drugom ciklusu pored televizora i mobilnih uređaja biti dodijeljene i glavne nagrade.
Prvi krug izvlačenja bit će održan 5.12.2018. godine, a učesnici će biti ona fizička lica koja su kupila Sony mobilni uređaj u periodu 1.11.-30.11.2018. godine, dok će finalno izvlačenje biti održano 10.1.2019. godine, kojim će biti obuhvaćeni svi kupci Sony Xperia mobilnih telefona u periodu cjelokupnog trajanja nagradne igre, saopštili su iz BH Telecoma.
Pravila nagradne igre mogu se pogledati i na web stranici BH Telecoma, na kojoj će takođe biti objavljena i imena sretnih dobitnika u oba ciklusa ove nagradne igre.