Nove pogodnosti za klijente Diners Cluba BH

0
1658
Saradnja Diners Cluba i Pošta BH: Dodatne pogodnosti za korisnike usluga

Korisnici Diners kartice će u toku mjeseca januara pored redovnih pogodnosti koje sobom nosi korištenje kartice, imati i mogućnost korištenja usluge cashback-a, odnosno povrata novca pri kupovini i plaćanju roba i usluga kod cashback partnera u BiH, u inostranstvu i na internetu.
Za postojeće i buduće korisnike Diners kartice, na ovaj način, praznično ozračje decembra traje i u januaru 2019. i osigurava ugodan i bezbrižan početak godine. Za sve one koji postanu članovi Diners Cluba u januaru, Diners ih posebno nagrađuje besplatnom karticom za plaćanje na rate, saopćeno je.
Uz to, klijentima je u sklopu članstva u Diners Clubu data mogućnost rezervacije smještaja, kupovine ski pass-a, ponuda trgovina za kupovinu skijaške opreme, kako bi period uživanja u zimskom odmoru predstavljao užitak za cijelu porodicu, bez opterećenja kućnog budžeta.
“Diners kartica je zbog pogodnosti odgode plaćanja do 40 dana beskamatno i zbog mogućnosti kupovine na rate od 12,24 i 36 mjeseci jako popularna među klijentima. Uz to, imamo odlične reakcije i pohvale klijenata koji koriste pogodnosti članstva u Diners klubu kao i vrlo popularne kupovine ‘D utorkom’, te smo sigurno da će i usluga cashback dodatno zadovoljiti naše klijente”, izjavila je Alma Kratovac, direktorica Diners Club BH d.o.o.
‘D utorak’, odnosno svaki drugi utorak u mjesecu, je dan tokom kojeg na velikom broju prodajnih mjesta korisnici Diners kartice imaju mogućnost iskoristiti dodatne, specijalne popuste.