Novi Neo QLED i Samsung OLED dostupni za prednarudžbu u BiH uz vrijedne poklone

0
326
Novi Neo QLED i Samsung OLED dostupni za prednarudžbu u BiH

KompanijaSamsung nedavno je predstavila nove Neo QLED i Samsung OLED linije proizvoda koje nude vrhunska iskustva i proširuju mogućnosti gledanja. Novi uređaji već su dostupni za prednarudžbu u Bosni i Hercegovini, a za vrijeme trajanja posebne ponude, kupci ostvaruju pravo i na fenomenalne poklone – atraktivne Samsung pametne telefone.
Uz prednarudžbu OLED i Neo QLED modela od 55’’ i 65’’ i Neo QLED 8K modela od 65’’ na poklon dobijate Galaxy A53 5G pametni telefon. Uz 75’’ 8K modele na poklon dobijate Galaxy S21 FE, a uz 85’’ 8K Galaxy S22 model pametnog telefona.

Vrhunsko multimedijalno iskustvo uz Neo QLED

Novi Neo QLED 8K televizori unaprijeđeni su kako bi pružili vrhunski doživljaj velikog ekrana u kućnoj atmosferi. Samsung Neural Quantum 8K procesor, ultimativno 8K iskustvo koje pokreće vještačka inteligencija, ima 64 neovisne AI mreže, od kojih svaka analizira karakteristike sadržaja i kvalitet slike te dodaje dubinu i oštrinu.

Novi Neo QLED 8K televizori pružaju vrhunski doživljaj velikog ekrana u kućnoj atmosferi.

Uz to, Quantum Matrix Technology Pro tehnologija donosi poboljšani kvalitet slike, zahvaljujući inovativnim Quantum Mini LED svjetlima s 14-bitnom obradom i poboljšanjima vještačke inteligencije, koji kontrolišu svjetlo, kako bi poboljšali jasnoću i kontrast crne boje. Quantum HDR 64x tehnologija hvata najsitnije detalje u svijetlim i tamnim područjima za prikaz istinskog HDR 10+ kvaliteta slike baš kao što je filmski reditelj i zamislio.
OLED linija za 2023. godinu dolazi s obiljem naprednih tehnologija kao što je Quantum Dot. Nova linija Samsung OLED televizora donosineuporedivo tamnu crnu, čistu bijelu i pune nijanse živih boja. Neural Quantum 4K procesordopunjava glavne prednosti OLED tehnologije, poboljšavajući svjetlinu, boje, kontraste i detalje. Tehnologija 4K AI Upscaling osigurava da iskusite snagu 4K u njenom punom sjaju.Također, po prvi put u OLED TV-u, Samsung OLED televizori dolaze s AMD-ovim FreeSync Premium Pro certifikatom za vrhunsko iskustvo igranja.
Za impresivan doživljaj, televizori bi trebalo da imaju snažan zvuk koji odgovara bogatim bojama i detaljima. Uz Dolby Atmos® tehnologiju svaki zvuk bit će jasan i stvaran, a svaki detalj prikazan sa neuporedivom jasnoćom i dubinom.

Savremeni dizajn

Neo QLED 8K televizore karakterišu Infinity Screen zaslon i Infinity One dizajn, dok novi Samsung OLED televizori imaju diskretni LaserSlim dizajn. Crni uglovi koji su gotovo potpuno nestali, zajedno sa ultratankim okvirom obrađeni su za maksimalno elegantan i diskretan dizajn. S minimalističkim okvirima, tankim profilom i ravnom pozadinom uklapaju se u svaki interijer, bez obzira na veličinu prostora.
Da li želite razlog više za kupovinu novog televizora iz Samsung 2023linije? Samsung poklanja vaše omiljene Galaxy pametne telefone za svaku prednarudžbu uređaja iz nove Neo QLED i OLED linije. Promocija traje od 20.03. do 09.04.2023. ili do isteka zaliha poklona.
Uz prednarudžbu OLED i Neo QLED modela od 55’’ i 65’’ te Neo QLED 8K modela od 65’’ na poklon dobijate Galaxy A53 5G pametni telefon. Uz 75’’ 8K modele na poklon dobijate Galaxy S21 FE, a uz 85’’ 8K Galaxy S22 model pametnog telefona. Za više informacija o prednarudžbi i pravilima promocije posjetite web stranicu.