Noviteti BMW-a na IAA sajmu automobila u Frankfurtu 2017.

0
1527
Najinovativniji SAV srednje veličine: novi BMW X3

BMW označava početak nadolazeće ofanzive proizvoda marke s izvanrednim izborom novih modela i konceptnih vozila na sajmu automobila IAA Cars 2017. godine u Frankfurtu. Izložbeni prostor se bazira na proširenoj liniji luksuzne klase, očaravajućim studijama i modelima proizvodnje u brojnim segmentima po prvi put predstavljenim na javnom sajmu.
BMW također pokazuje najsuvremenija tehnološka dostignuća za budućnost osobne mobilnosti u kojoj će elektrifikacija pogonskog sklopa, sveobuhvatna digitalizacija i drugi napretci na području automatizirane vožnje odigrati osobito važnu ulogu.
Dvorana 11 na glavnom ulazu Frankfurtskog sajma pripremljena je za zajednički izložbeni prostor marki BMW, MINI i BMW Motorrad, a služi kao forum za trenutne i buduće novine raspona proizvoda. Tu će se predstaviti novi proizvodi i značajke svih marki pod sloganom ‘Ovo je sutra. Sada. Die Zukunft ist jetzt'”. Izložbeni prostor ima površinu od preko 10.500 četvornih metara i ima krug oko njega koji je oko 150 metara dug. To će od 14. do 24.09.2017. omogućiti posjetiteljima Frankfurtskog sajma automobila da iskuse i nove modele u akciji.
BMW Concept serije 8 i BMW serije 7 izdanje 40 Jahre svjedoče o proširenoj prisutnosti BMW-a u luksuznom segmentu. Ostali aspekti zadovoljstva u vožnji prikazani na Frankfurtskom sajmu 2017. godine su BMW Concept Z4, novi BMW serije 6 Gran Turismo i novi BMW X3. Tehnološko znanje i iskustvo iskorišteno od natjecanja u motor sportu tradicionalna je komponenta DNK-a BMW marke, a s njima novi BMW M8 GTE ima idealne predispozicije za utrke izdržljivosti.
Novi BMW M5 (kombinirana potrošnja goriva: 10,5 l/100 km [26,9 mpg imp], kombinirane emisije CO2: 241 g/km) u međuvremenu iznimno učinkovito prenosi ove gene visokih performansi od staze do ceste.
Novo izdanje BMW-a i3 (kombinirana potrošnja goriva: 0,0 l/100 km, kombinirana potrošnja električne energije: 13,6 – 13,1 kWh/100 km, kombinirane emisije CO2 iz benzina: 0 g/km), koje debitira na Frankfurtskom sajmu automobila 2017. zajedno s novim BMW-om i3s s još više sportskog duha (kombinirana potrošnja goriva: 0,0 l/100 km, kombinirana potrošnja električne energije: 14,3 kWh/100 km, kombinirane emisije CO2 iz benzina: 0 g/km) ilustrira koliko blisko tvrtka povezuje zadovoljstvo u vožnji s ekološkom i energetskom održivošću.
BMW Motorrad također stavlja naglasak na intenzivno emocionalne i održive strane mobilnosti u Frankfurtu. BMW Motorrad Concept Link, koji se hvali posve električnim pogonskim sustavom i najsuvremenijom tehnologijom povezivanja, pridružuje se brojnim drugim pionirskim idejama za urbanu mobilnost u svijetu budućnosti.