Online platforma Grand kafe u okviru SFF-a

0
511
Online platforma Grand kafe u okviru SFF-a: Svaka šoljica krije svoju priču

Ovogodišnji Sarajevo Film Festival (SFF) bit će održan online iz odgovornosti prema građanima u cilju sprječavanja širenja virusa.
Kao ponosni sponzor ovog festivala, Grand kafa je navikla sve ljubitelje ovog napitka da ih svake godine zbliži na druženju. Međutim, ove godine je Grand kafa odlučila da se druženje održi online, iz odgovornosti prema svima koji su se radovali ovogodišnjem izdanju SFF-a. Online druženje bit će organizovano u vidu online aktivacije, koju Grand kafa organizuje u sklopu zajedničke platforme sa Atlantic Grupom ‘Svi smo mi iz istog filma’.
“Napravili smo mali kreativni konkurs ‘Svaka šoljica krije svoju priču’, a ideja nam je da podstaknemo potrošače da sa nama podijele svoje inspirativne priče i događaje iz života koji su nastali uz šoljicu kafe. Ono što naši vjerni potrošači treba da urade jeste da kliknu na link https://svismomiizistogfilma.com/grandkafa/ i da slijede korake koji su tamo navedeni. Od vas tražimo da sa nama podijelite šta vas to najviše inspiriše i sa kim su vam trenuci uz omiljenu šoljicu Grand kafe najposebniji. Zatim vašu inspirativnu priču objavljujemo u našoj rubrici ‘Svaka šoljica krije jednu priču’, a najzanimljivije priče ćemo inagraditi“, poručili su iz Grand kafe.
Od početka konkursa do sada prijavljen je veliki broj inspirativnih priča, što pokazuje da je online druženje uz Grand kafu itekako dobra ideja. Zato pozivamo i sve ostale ljubitelje koji imaju zanimljivu priču koja se veže za ovaj magični napitak, da je podijele, i na taj način učestvuju u izvlačenju nagrada za one najkreativnije.
“Ove godine se družimo online zbog epidemiološke situacije u državi, ali se nadamo da ćemo se sljedeće godine ipak vidjeti sa svima vama koji cijenite dobru kafu, ali i dobro druženje“, poručili su iz Grand kafe.