Otvoren Konzum Cash&Carry Tešanj

0
1113
Konzum Cash&Carry Tešanj se prostire na više od 1.200 m2 i otvoren je u sklopu Wisa tržnog centra

Konzum je danas na području Općine Tešanj uz prisustvo velikog broja posjetitelja, kupaca i poslovnih partneraotvorio prvu Cash&Carry prodavnicu u Bosni i Hercegovini.
Prodavnica je uređena prema novom konceptu koji obuhvata tri različita segmenta, a to su – ponuda proizvoda sa dodatno sniženim redovnim cijenama, Cash&Carry ponuda paketnih proizvoda za sve kupce, a poseban novitet je Outlet ponuda sa velikim izborom neprehrambenih proizvoda.
“Konzum Cash&Carry Tešanj je potpuno novi koncept koji će kupcima omogućiti da na jednom mjestu pronađu sve za domaćinstvo, a ujedno ostvare značajnu uštedu u svom kućnom budžetu. Implementacija novog koncepta prodavnice je odluka nove Uprave Konzuma s ciljem da se našim kupcima pruže dodatne pogodnosti i omogući povoljnija kupovina. To je dio plana na kojem intenzivno radimo kako bismo dodatno unaprijedili i proširili našu mrežu prodavnica, te bih najavio uskoro otvorenja novih prodavnica. Što se tiče Konzum Cash&Carry Tešanj, u ovoj prodavnici značajno smo snizili redovne cijene koje će biti aktivne dugoročno, zatim smo svim kupcima omogućili da ostvare dodatnu uštedu putem paketne kupovine koja je znatno povoljnija od kupovine pojedinačnih proizvoda, a najznačajniju uštedu čak i do 70 posto donose proizvodi iz vrlo atraktivne Outlet ponude neprehrambenih proizvoda“, izjavio je Stipan Škoro, direktor sektora Maloprodaje Konzuma BiH.
Konzum Cash&Carry Tešanj se prostire na više od 1.200 m2 i otvoren je u sklopu Wisa tržnog centra na adresi Kraševo bb gdje je donedavno bila Super Konzum prodavnica.