Otvorena nova INA benzinska stanica u Brodu, investicija od 2,5 miliona KM

0
1219
Svečano otvorena INA Brod benzinska pumpa u prisustvu poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice

Predstavnici kompanije Holdina d.o.o. Sarajevo jučer su svečano otvorili INA Brod benzinsku stanicu na magistralnom putu M17 u prisustvu delegacije INA Grupe, poslovnih partnera i predstavnika lokalne zajednice.
Otvorenjem INA Brod benzinske stanice zaposleno je 14 osoba, a vrijednost cjelokupnog projekta iznosi 2,5 miliona KM.
Na otvaranju nove pumpe generalni direktor Holdine Sarajevo Ante Aralica rekao je da je cilj
Holdine graditi savremene benzinske stanice koje kupcima nude visok standard proizvoda i usluga, te u skladu sa modernim tempom života, zadovoljavaju potrebe vozača na njihovom putovanju.
Predsjednik Uprave Ine Zoltán Áldott je povodom otvorenja čestitao na dobro obavljenom poslu i novoj stanici Inine mreže u Bosni i Hercegovini.

Otvorenjem INA Brod pumpe zaposleno je 14 osoba, a vrijednost projekta iznosi 2,5 miliona KM

U sklopu svoje redovne prakse podrške lokalnoj zajednici, u čast otvorenja nove stanice, predstavnici Holdine uručili su donaciju JZU Domu zdravlja Brod koja će biti upotrebljena za opremanje službe fizijatrije.
Otvaranju INA Brod benzinske stanice prisustvovao je i zamjenik načelnika općine Brod, Goran Garačić, koji je izrazio svoje veliko zadovoljstvo dolaskom INE u ovaj grad i značajem koji će ovaj objekat imati za lokalnu zajednicu.
INA Brod benzinska stanica pripada mreži od 49 stanica, od kojih je 17 moderniziranih po najsavremenijim standardima poslovanja.Uz svoju primarnu namjenu, u projekat INA Brod benzinske stanice, uključen je i prostor za odmor i osvježenje od putovanja, Fresh Corner kutak sa kvalitetnom kafom i uvijek svježim pecivima, dokazano najbolje gorivo Class Plus i prostran parking prostor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here