Otvorena nova Konzum prodavnica u Širokom Brijegu

0
668
Nova prodavnica u Širokom Brijegu prostire se na površini od 100 m2 i zapošljava četiri nova uposlenika

Konzum je danas otvorio novu prodavnicu u Širokom Brijegu, na adresi Puringrajska 6. Otvorenjem ove prodavnice Konzum i u ovoj godini nastavlja sa projektom širenja i rekonstrukcije svoje maloprodajne mreže.
Nova prodavnica u Širokom Brijegu prostire se na površini od 100 m2 i zapošljava četiri nova uposlenika. Asortiman obuhvata svježe i kvalitetne prehrambene proizvode, te odabrani izbor proizvoda kategorija neprehrane potrebnih svakom domaćinstvu po povoljnim cijenama.
“Sretni smo jer Konzum ovu godinu započinje novim otvorenjem. Nakon što smo ispunili plan za prošlu godinu i otvorili 15 novih objekata, zbog čega smo veoma zadovoljni, pred nama su novi još veći planovi. Cilj nam je biti blizu našim kupcima, ponuditi im kvalitetan te svakodnevno potreban asortiman, prilagođen lokalnim zahtjevima kupaca, konkurentne cijene i dobru uslugu. Vjerujem da će naši kupci u Širokom Brijegu biti zadovoljni i da će rado posjećivati svoju novu prodavnicu u susjedstvu“, izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.
Brojni kupci prisustvovali su otvorenju nove prodavnice te iskoristili super pogodnosti koje je Konzum ponudio povodom otvorenja i tako ostvarili dodatne uštede. Najsretniji kupci osvojili su vrijedne nagrade na kolu sreće, a svaki pedeseti kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno.