Otvorena nova poslovnica Intesa Sanpaolo Banke u Sarajevu

0
984
Svečano otvorena nova poslovnica Inesa Sanpaolo Banke u Titovoj ulici u Sarajevu

Intesa Sanpaolo Banka BiH danas je svečano obilježila početak rada Poslovnice Titova na novoj adresi u Ulici Maršala Tita 54 u Sarajevu. Svečanu vrpcu presijekli su predsjednik Uprave Marco Trevisan, član Uprave Stefano Borsari, voditeljica Poslovnice Nerma Đapo i član Uprave Amir Termiz (slijeva nadesno).
Slijedeći dugogodišnju praksu dijeljenja dobrih vijesti sa zajednicom u kojoj posluje, Intesa Sanpaolo Banka je u povodu otvaranja nove poslovnice Javnoj ustanovi Dom zdravlja Kantona Sarajevo uručila i vrijednu donaciju u zaštitnoj opremi.
“Poslovnica u Titovoj ulici je jedan od naših poslovnih prostora koji se nalazi na najfrekventnijem mjestu u gradu i u njegovom samom središtu. Uz poslovnicu Otoka Sarajevo opremljena je u skladu s najnovijim standardima Grupe Intesa Sanpaolo”, rekao je Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke.
Lokacija nove poslovnice je, zapravo, u neposrednoj blizini ranije poslovnice u Titovoj. Ova je lokacija znatno veća i prostire se na čak 250 metara kvadratnih, a izdvaja se po funkcionalnosti unutrašnjeg uređenja. To će omogućiti i da se sve mjere vezane za zaštitu klijenata i zaposlenika dok traje pandemija Covid -19 na najadekvatniji način primjenjuju i time smanjuju rizici njenog širenja. Također, u prostoru poslovnice je sada moguće koristiti i internet putem besplatne WiFi mreže, koju osigurava Banka.
Generalni direktor JU Dom zdravlja Kantona Sarajevo dr Muhamed Ahmić zahvalio je na donaciji u zaštitnim maskama i rukavicama.
“Radujemo se ovoj vrijednoj i danas prijeko potrebnoj donaciji koju smo dobili od Intesa Sanpaolo Banke. Ova oprema će zasigurno olakšati i učiniti sigurnim posao, koji vrijedno i predano obavljaju svi zaposlenici u našoj zdravstvenoj ustanovi”, kazao je Ahmić.
Radno vrijeme poslovnice je svaki radni dan od 8 do 16,30 sati, a u sklopu poslovnice se nalazi i posebna zona sa bankomatima i ATM mjenjačnicom, koja je dostupna 24 sata dnevno.