Otvorene prijave na 7. MSCommunity BiH konferenciju

Organizatori sedme po redu MSCommunity BiH konferencije, koja se održava pod sloganom //unITed, ove godine za učesnike su pripremili čitav niz kvalitetnih predavanja na teme cloud infrastrukture, razvoja i testiranja softvera, umjetne inteligencije i Internet ofThings (IoT)

0
2344
MSCommunity BiH konferencija održat će se 14.9.2018. pod sloganom //unITed

Uz podršku Microsoft BiH i partnerskih kompanija, 7. MSCommunity BiH konferenciju organizuje MS Community BiH, neprofitno udruženje sa svojim ograncima u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Bihaću, čija je primarna namjena razmjena znanja i iskustava među IT profesionalcima, programerima, kao i svim entuzijastima i kolegama u IT sektoru.
Na ovogodišnjoj konferenciji, uz istaknute IT stručnjake iz Bosne i Hercegovine i šire regije, u ulozi predavača prisutnima će se po prvi put obratiti i Donovan Brown, koji radi kao Principal DevOps Manager u Microsoftu, a koji će govoriti o iskustvima Microsoft u unaprjeđenju procesa razvoja softvera.
Pored toga, na konferenciji će biti još riječi o poboljšanju sigurnosti IT okruženja, iskorištenju Office 365 i Azure servisa, multiplatformskom razvoju i testiranju softvera, odnosno temama vezanim za blockchain, DevOps, MachineLearning, Internet ofThings, itd.
Također, poseban prostor će biti ostavljen i partnerima konferencije, koji će imati priliku daprezentiraju svoja rješenja i tako povećaju vidljivost svoje kompanije.
Konferenciju su ove godine podržale kompanije: Logosoft, Microsoft BiH, LINK Group, Veeam, Authority Partners, App Impact, Mtel, Lanaco, SYS Company, Fakultet informacijskih tehnologija iz Mostara, kao i medijski partneri Business Magazine, magazin InStore, Poslovne novine, portali Bljesak.info, Media-marketing.com, Studomat.ba, Info.ba, Hayat.ba, Racunalo.com, Ekskluziva.ba, Profitiraj.ba, Source.ba, te mediji članice TNT grupacije.
Sedma MS Community konferencija će se ove godine održati 14.9.2018. godine u hotelu Hills na Ilidži, Sarajevo. Učešće na konferenciji je i ove godine besplatno, a zbog ograničenog broja mjesta, poželjno je da svoju prijavu izvršite čim prije putem web stranice https://conference.mscommunity.ba/.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here