Otvorene prijave za Elevator Lab challenge 2020.

0
569
Prijave su zvanično otvorene 16.09.2020. i trajat će do 31.10.2020. godine

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane fintech startupe da se prijave za Elevator Lab challenge 2020. Timovi koji učestvuju u takmičenju imaju priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rešenja u oblasti finansijskih tehnologija pred industrijskim stručnjacima i startup ekosistemima.
Prijave su zvanično otvorene 16.09.2020. i trajat će do 31.10.2020. godine.
Elevator Lab challenge je regionalno fintech startup takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, a otvoreno je i za startupe iz Crne Gore i Slovenije.
Ove godine lokalna finala će se po prvi put održati u potpunosti online i to 20.11. za Bosnu i Hercegovinu, 23.11. za Srbiju i 26.11. za Hrvatsku.
Najbolji startupi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 EUR, kao i mogućnost prezentacije svoje ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji.
Regionalni Elevator Lab Challenge završit će gala događajem na kojem će pobjednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 EUR. Dodatna, i još značajnija, nagrada je što će regionalni pobjednici održati pitch na International Elevator Lab Demo Day-u u
martu/aprilu 2021. godine.
Prijave za Elevator Lab challenge možete pronaći na ovom linku
Prijavom za učešće, startup kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspješni regionalni preduzetnici i investitori.
Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit. Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama možete pronaći na linku: https://elevator-lab.com/challenges/regional-1/