Ozvaničena poslovna saradnja Intesa Sanpaolo Banke i Ljekarske komore FBiH

0
226
Bećirović i Trevisan potpisali ugvoor o saradnji Ljekraske komore FBiH i Intesa banke

Protekle sedmice u prostorijama Ljekarske komore Federacije BiH održan je sastanak kome su prisustvovali Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke, predsjednica Komore dr. Amila Bećirović, te predstavnici Banke i Ljekarske komore, a čiji je povod bio potpisivanje ugovora o poslovnoj saradnji.
Potpisani ugovor predstavlja početak dugoročne poslovne saradnje, gdje je Ljekarska komora dala svoje povjerenje Intesa Sanpaolo Banci kao finansijskom partneru na tržištu BiH.
Saradnja, između ostalog, podrazumijeva posebne uslove i ponude kreirane za članove i uposlenike Komore, podršku u vidu uspostavljanja poslovne saradnje između Komore i poslovnih subjekata iz Italije, te podršku Komori u smislu realizacije njihovih projekata koji se tiču poboljšanja zdravstvenog sistema u BiH.
“Moram istaći da mi je posebno zadovoljstvo što smo u Tuzli potpisivanjem ovog ugovora, finalizirali našu uspješnu saradnju sa Ljekarskom/liječničkom komorom FBiH. Intesa Sanpaolo Banka se obavezuje da će u narednom periodu biti na raspolaganju Komori i njenim zaposlenicima i članovima, te odgovoriti na sve njihove zahtjeve”, izjavio je Marco Trevisan, predsjednik Uprave Intesa Sanpaolo Banke.
Predstavnici Komore, na čelu sa predsjednicom dr. Bećirović, izrazili su zadovoljstvo posjetom i uspostavljenom saradnjom.
Banka će, također, tokom naredne godine pratiti aktivnosti Ljekarske komore FBiH, učestvovati na sastancima koje Komora organizuje, te na simpozijumima i stručnim edukacijama.