Partnerstvo Samsunga i Netflixa: Najavljena druga sezone hit serije Emily in Paris

0
681
Spoj pariske ljepote s najnovijim Samsung uređajima i inovacijama

Kompanija Samsung Electronics objavila je ekskluzivnu vijestu svom aktuelnom partnerstvu s Netflixom – najvećom platformom za gledanje serija i filmova, kako bi najavili izlazak druge sezone hit serije Emily in Paris, u produkciji MTV Entertainment Studios.
Serija nominovana za nagradu Emmy, poznata po proslavi kultnog pariskog stila 21. stoljeća, sarađivala je s kompanijom Samsung kako bi ljubiteljima serije prikazali vrhunsku tehnologiju svjetske klase.
U prvoj sezoni prekrasno okruženje i karakteristični pariski likovi dali su gledateljima uvid u francuski stil i kulturu te predstavljaju neke od pokretačkih snaga iza uspjeha ove serije. Ovaj osjećaj bijega stvorila je i podigla globalna glumačka postava, uključujući ikonski lik Sylvie Grateau koju glumi Samsung ambasadorica Philippine Leroy-Beaulieu. Sylvie ima ulogu šefice glavne protagonistice Emily i CMO agencije za luksuzni marketing Savoir. Njen lik utjelovljuje pravi stilski autoritet: izvrsna u svom poslu, moćna, zapovjedna i bez napora šik, apostala je jedan od najpriznatijih i najomiljenijih likova iz debitantske sezone serije Emily in Paris. U drugoj sezoni, kako bi se pobrinula da ostane na vrhu svog ličnog i profesionalnog života, Sylvie je odabrala elegantan i brz Samsung Galaxy Z Flip3 5G kako bi Emily i ostatak agencije držala na nogama.
Međutim, Sylvie nije jedini lik koji ima koristi od glamuroznog Galaxy Z Flip3 5G pametnog telefona.Lansiranjem druge sezone, Samsung i Netflix donose kultni stil i inovativnu tehnologiju obožavateljima serije Emily in Paris kroz integriranu kampanju: offline oglašavanje, društvene mreže i influencere te TikTok filter koji pruža novi način uživanja u seriji kroz leću legendarnog Galaxy Z Flip3 5G uređaja.
Filter omogućava obožavateljima da ‘okrenu scenarij’ i postanu glavni lik u vlastitom animiranom posteru Emily inParis. Zadivljujući Galaxy Z Flip3 5G otvorit će se ispred korisnika, pozicionirajući ih u Pariz ispred kultnog Eiffelovog tornja. Korisnici TikToka će moći isprobati Flip the Script TikTok Effect na spomenutoj platformi od 28. decembra ove godine.
Druga sezona Emily in Paris upravo je dostupna na Netflixu.