Poslovnica Wiener osiguranja na novoj lokaciji u centru Doboja

0
1190
Poslovnica Doboj Wiener osiguranja svečano označila početak poslovanja na novoj lokaciji

Poslovnica Doboj Wiener osiguranja počela je s radom na novoj lokaciji, u ulici Kralja Dragutina 13.
Poslovnica Doboj je smještena u savremeno opremljenom prostoru u samom centru grada, sa obezbijeđenim parkingom i otvorena je svaki radni dan od 8 do 16 h. Wiener osiguranje na ovaj način želi da bude što bliže klijentima za sve njihove potrebe – od savjetovanja u vezi sa sklapanjem optimalne polise osiguranja, pružanjem sveobuhvatne osiguravajuće zaštite po najpovoljnijim cijenama, pa do brze i kvalitetne obrade šteta.
“Doboj i dobojska regija za nas predstavljaju jedno od najvažnijih tržišta. Wiener osiguranje je već duže vrijeme prisutno u ovoj regiji, u kojoj imamo veliki broj klijenata i ambiciozan plan da taj broj i povećamo. Wiener osiguranje je specijalista za osiguranje imovine fizičkih i pravnih lica, kao i za životna osiguranja, a lider smo u isplati šteta u zemlji već duži niz godina. Samo tokom 2014. i 2015. godine isplatili smo oko 60 miliona KM šteta, najvećim dijelom po osnovu šteta od katastrofalnih poplava. Nakon tih poplava, u kojima je dobojska regija nažalost jako puno stradala, pružili smo maksimalnu podršku svojim klijentima, uz ubrzanu procjenu i isplatu šteta u milionskim iznosima. Cilj nam je da što veći broj fizičkih i pravnih lica ima ovakvu vrstu osiguravajuće zaštite, kako bi se što brže sanirale posljedice a životi i poslovanje vratili u normalu”, istakla je Branka Blagojević, rukovodilac Poslovnice Doboj Wiener osiguranja.
“Kao dio vodeće osiguravajuće grupacije u Austriji i Centralnoj i Istočnoj Evropi – Vienna Insurance Group, imamo ogroman kapacitet za isplatu šteta u sklopu međunarodnih osiguravajućih aranžmana za ovakve vrste katastrofa, a ujedno nudimo i najbolja rješenja, kreirana prema savremenoj svjetskoj praksi. U našoj paleti proizvoda možete naći sve vrste proizvoda osiguranja, koji su maksimalno prilagođeni potrebama klijenata po najpovoljnijim cijenama i uz garancije isplate štete”, kazala je Blagojević.
Vienna Insurance Group, čiji je Wiener osiguranje član, u vlasništvu ima preko 50 kompanija u 25 zemalja, godišnje ostvari oko 10 milijardi eura premijskog prihoda i zapošljava oko 25.000 ljudi. Wiener osiguranje ima razgranatu mrežu od 50 poslovnica širom zemlje te nastavlja sa optimizacijom i širenjem poslovne mreže, zapošljavanjem novih radnika i cjelokupnim unapređenjem tržišta osiguranja u cjelini.